Šnorchlovací maska tribord

Z Tribord Plongée se nyní stala Subea, značka Decathlonu zaměřená na podmořské sporty ( šnorchlování , potápění s přístrojem, podmořský lov a potápění bez přístroje). U všech našich výrobků určených pro potápění dojde postupně ke změně značky. Název je zkratkou sloganu vyjadřujícího krásu potápění: . Easybreath nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Na trhu se objevila novinka v podobě celoobličejové masky pro šnorchlování a freediving.


Se zajímavou technickou vymožeností přichází francouzská společnost Tribord , která ji před nedávnem začala prodávat pod názvem Easybreath.

Maska umožňuje jednoduché dýchání ústy i nosem, což je podle výrobce o dost . Pomalu je načase začít organizovat letní dovolenou a plánovat, kam vlastně vyrazíte. Spousta rodin vyráží za sluníčkem k moři, kde si užívá pláže, tamní speciality a prostě relaxuje. A k takovýmto radovánkám velmi často patří vodní aktivity.


Vedle atrakcí typu „tažení banánu za lodí“ si užíváme . Tato nabídka od prodejce sonlove byla archivována dne 20. V této aukci s počáteční cenou 99Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Francouzská firma Tribord , výrobce sportovního vybavení pro vodní sporty, přišla s inovací pro všechny šnorchlaře, kterým klasické šnorchlování tak trochu nesedí.

Na trh uvádí zcela nový model celoobličejové masky určené pro šnorchlování. Tak dejte typ, kde je pěkné šnorchlování a naopak kde jsou poničené korálové útesy? Jedná se o nejnovější typ šnorchlovací masky na českém. Celoobličejová maska na šnorchlování AGAMA (i pro děti) Nový typ šnorchlovací masky s novým uchycením dýchací trubice.


Výhody výrobku: Zorné pole: Zorný úhel 180° a bezpečné, nerozbitné polykarbonátové sklo. Ochrana proti zamlžování: Odvětrávací technologie Exclusif zabraňuje zamlžování. TRIBORD pro šnorchlování na hladině velikost S-M. Maska nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. CELOOBLICEJOVA-SnorchlOV ACI- MASKA.


Zažijte si šnorchlování jako nikdy předtím! Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Snorkel mask. Podívat se na další nápady na téma Šnorchlování , Technické vychytávky a Scubas. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Potápěčské potřeby bazar na Sbazar. Planning a trip to Maui, Hawaii?


Do a Maui whale watching tour to see breaching humpback whales, dolphins, and other sea life up close and personal! That review has been deposited on this product version. Líbí se mi, že má pevnou širokou gumu, která se jen tak nepřetrhne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.