Psí cedulky na plot

Tabulka JED JSEM, SNĚD JSEM. CEDULE S VAŠÍM PEJSKEM, NEBO JINÝM ZVÍŘÁTKEM. Plechová psí cedulka s bombírem určena pro venkovní použití. Hledáte cedule pes pozor?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Cedulky vyrábíme ve velikostech. Střední (x cm) klasická velikost výstražných cedulek k venkovnímu použití, se otvory na přišroubování na branku, plot apod. Jestliže chcete cedulku jako obrázek do bytu, do poznámky v objednávce stačí napsat do interiéru (možnost vložení poznámky je v 3. kroku objednávky), . Psí a kočičí výstražné cedulky s nápisem např. Plemena psů a motivy stále doplňujeme.


Originální dárky nejen pro pejskaře.

Pořiďte si také svou vlastní a originální cedulku na plot či schránku. Sousedé budou závidět :-) Je to velice jednoduché, postupujte podle návodu. Chcete obrázek, fotku vašeho pejska nebo pouze nápis?


Pozor pes - vlastní cedulka. Když nám pošlete fotku vašeho pejska . NOVINKA váš text i fotka Vašeho miláčka na cedulce. Psi , Exkluzivní plechové a smaltované cedulky s motivem. Zobrazeny položky až z (stránek).


Výstražné tabulky a dárkové předměty s Vaším domácím mazlíčkem. Krmiva a chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, hlodavce i ryby. Dostala jsem jí od sestřenky-. Cca před lety inzerovali.


Přeskoč plot a zbyde z Tebe šrot! Jak zabezpečit pozemek, aby mohl pes hlídat? Aluten tabulka 200x1mm, počet kusů ks.

Bezpečnostní upozornění tabulkami v prostoru s nebezpečím požáru . Cedule s výstrahou pozor pes 3D Vlčák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.