Moulinex masterchef 750 duotronic náhradní díly

Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Masterchef 7Duotronic. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Masterchef 7Duotronic. Ložisko s těsněním do mixovací nádoby pro Masterchef 7Duotronic.


Považská Bystrica (SK) – sobota, 23. Predám kuchynský robot Moulinex Masterchef 7DUOTRONIC. Nikdy nepoužité strúhače, odšťavovač, strúhadlá,.


Pracovní nádoba robotu Moulinex Masterchef 7Duotronic. Vaše cena bez DPH: 8Kč Vaše cena s DPH: 1Kč . Kuchyňský robot Moulinex Masterchef 7Duotronic. Nepostradatelný pomocník každé domácnosti. Kompletní a velmi bohaté příslušenství,plná funkčnost,orig.


Prodám Robot Moulinex Masterchev 7, funguje mixér. Mám ještě nějaké příslušenství komu se hodí. Druh náhradního dílu: rotující trn na pravé straně přístroje. Specifikace: na nějž se nasazuje veškeré příslušenství v návodu označen jako díl AMnožství: ks.


I have the Moulinex Masterchef 750about years old) , have misplaced my owner s manual I would like to use one of the attachments for grating potatoes for latkes. Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. Kde koupím mísu k robotu MC 750.


Paspart k robotu Masterchef 7( duotronic ) posice BZákladní hnětací nádoba. Zadat do vyhledávače typ mixeru, mezera náhradní díly (nebo příslušenství), ev. Hledaný dotaz: 7masterchef. Kč Moulinex 7masterchef - Vyhledávání na Heureka.


V katalogu nemáme podrobnější informace o moulinex 7masterchef.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.