Lis na ovoce 6l

Concept Berrymore L, lis na ovoce , lis na vytlačování šťávy, l, mechanický, ráčnový mechanismus, ocel, dřevo. Když v zahradě dozrává sladké ovoce, přichází čas lisu na ovoce. Ruční lis na ovoce o objemu 6l.


Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Ovoce je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou.

Hledáte tip- lis - na-ovoce - 6l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Lis na ovoce s centrálním šroubem l. Klasická a osvědčená konstrukce. Koš, hranoly a lisovací půlkruhy jsou z dubového dřeva. Kovová sběrná mísa lisu je připevněna na ocelové základně. V ose základny a mísy je zapuštěn šroub vybavený trapézovým závitem.


Nahoře je lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou.

Moštovač o objemu 6l s centrálním šroubem patří mezi menší lisy. Díky svým parametrům je vhodný i pro domácí výrobu čerstvého moštu a ovocné šťávy. Využijte slevy při koupi celé sestavy na lisování ovoce. Firma Tip vyrábí lisy na ovoce pro domácí použití několika velikostí a konstrukcí.


Kč , okres Vyškov lis na ovoce obsal ccá 20l lis na ovoce v dobrém stavu, každoročně používaný s kompletním příslušenstvím. Dovolujeme si Vám nabídnout lis na ovoce. Tento lis s kapacitou 6l se používá pro lisování drcených odrůd ovoce (jablka, hrušky, hrozny) na výrobu.


Lis se skládá z koše, hranolů a lisovacích půlkruhů z bukového dřeva. Na ocelové základně je připevněna plastová sběrná mísa. Základ lisu tvoří kruhový podstavec se třemi nohami. V dolní části nohou jsou otvory sloužící k upevnění lisu. Lisy s centrálním šroubem.


Sběrná mísa z plastu je připevněna na ocelové základně. Slouží k lisování rozdrcených jablek, hroznů a jiného ovoce při výrobě moštů a vín. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.