Čistící hadry liberec

Výroba a prodej čistících hadrů pro průmysl, dílny, autoservisy za nízké ceny. Slevy stálým odběratelům. Nabízíme tyto čistící hadry : - k čištění strojů - do autodílen - pro strojní výrobu - mycí prostředky - leštící hadry - pro dřevovýrobu - pro další využití v jiných provozech.


Firma je vybavena kvalitními zahraničními lisy, na kterých je možná produkce až tun denně. Naším krédem je uspokojit každého zákazníka.

Největší množství produkce je dodáváno zpět do EU cca 3tun měsíčně. Pro zákazníky ČR jsme schopny dodávat tyto výrobky dle jejich požadavků jak kvality, tak i balení např. Zabýváme se výrobou a distribucí čisticích hadrů a prodejem surovin na jejich výrobu. Zpracováváme nepotřebné textilie a využitím druhotných surovin pomáháme chránit životní prostředí.


Svými produkty zásobujeme klientelu po celé České republice. Vyrábíme čistící a také i prací prostředky a hadry a prachovky. Liberec XVII-Kateřinky).


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu.

Jul Firma DIMATEX CS nabízí zákazníkům veškeré druhy čisticích hadrů nacházejících se na trhu v požadovaném množství a kvalitě. Z hlediska kvality se řídíme německou normou. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Hledáte cistici hadry kg? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Společnost DIMATEX se zabývá recyklací textilu a výrobou čistících hadrů. Jedná se o jednoduchou práci s textilem - řezání ošacení na čistící hadry na ruční řezačce. Pracovní doba je od 5:do 14:10. Požadujeme zodpovědný přístup k práci, pečlivost a samostatnost. Kód: HBAR- Čistící textilie barevná ( hadry )$1Balení: kg, cena za kg$Čisticí bavlněné textilie pro všechny, kteří pracují s oleji, mazivy a ostatními.


POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Podnikáte v úklidových službách a hledáte dodavatele čistících hadrů ? Pronajměte si pracovní oděvy, čisticí utěrky a vchodové rohože u MEWA – jedničky v oblasti managementu textilií. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba GRIPPER SYSTEMS s. EPICOS export import, spol.


Tanvaldská 3- areál INTEX. Višňová , Poustka liberecdnes.

Zázemí firmy s tradicí od. Aug Hlavním pilířem činnosti firmy je sběr použitého textilu, třídění textilií, následné zpracování a výroba čistících hadrů. Používají se na výrobu čistících tkanin, geotextilií a čistících plachetek.


Textil je zpracováván pro použití v automobilovém, . Z recyklovaného textilu jsou vyráběny např. V ulicích města je nyní bílých kontejnerů, . Předkládáme Vám nabídku kojeneckého lehátka , jako pomůcky při koupání kojenců. Naší snahou je dodat Vám kvalitu spojenou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.