Bazar snowboardů pardubice

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Snowboard bazar v Pardubicích na Sbazar. EUR 4osobní odběr Pardubice , případně. Snowboard má nové vázání.


Kč , Holice rám Prodám rám kola. Délka snowboard je 1cm. Byl používaný, ale je neponičený.

Možnost odkoupení pouze snowboard nebo pouze vázání. Případné dotazy směřujte na e -mail. Online snowboard bazar s vybavením na snowboarding.


Snowboardy , vázání na snowboard , snowboardové boty, snowboard komplety a snb sety, oblečení a příslušenství. Přehledná inzerce s vysokou návštěvností. Bazary lyží a snowboardů v Pardubicích a okolí. Hradecká 15 Jaroměř, Pražské Předměstí – Naplánovat trasu.


Provozujeme bazar lyží, lyžáků a snowboardů , . Inzerce na Zimním bazaru v kategorii snowboardy v lokalitě Pardubice.

Nové i použité snowboard sety. Bazar na snowboard prkna, snb komplety. Sekce Snowboarding - sport bazar - řádková inzerce. Prodejna, bazar a půjčovna sportovních potřeb.


Cyklistika, lyžování, běžky, snowboard a další. Servis jízdních kol, servis lyží, oprava skluznic, broušení hran. Vše týkající se lyžařského vybavení naleznete v sekci Lyže, vázání, lyž.


Prodám snowboard (Flow) s vázáním (Flow) a snowboardové boty Burton. Všechno jako nové (jeté pouze jednou(!)). Prodávám, protože přítelkyně má raději lyže.


Vyzkoušení Brno, Moravský Krumlov a okolí… Celý inzerát. PRO VĚTŠÍ POHODLÍ NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ JSME PŘIPRAVILI SKLAD V CENTRU PARDUBIC , KDE SI MŮŽETE BUĎ ZAKOUPENÉ ZBOŽÍ ODEBRAT NEBO SI MŮŽETE ZBOŽÍ SAMI VYBRAT, JAKO V KAMENNÉM OBCHODĚ. V NAŠEM SKLADĚ NEMÁME PEVNOU PROVOZNÍ DOBU, PROTO VÁM DOPORUČUJEME, . Na vybranou máte z většiny známých značek, mezi kterými naleznete například Blizzar Salomon, K Rossignol, Burton, Völkl, Technika, Scott USA, Oakley, Elan a mnoho dalších. Dále prodáváme i použité zachovalé lyžařské a snowboardové vybavení v rámci našeho bazaru a nabízíme kvalitní lyžařský servis.


PŮJČOVNA Chrudim a Pardubice. Pokud jste z Pardubic nebo Chrudimi, chcete vyrazit lyžovat a nemáte vybavení, tak se stavte u nás ve Sportu Lžičař, kde Vám rádi poradíme, vybereme a zapůjčíme lyže nebo snowboard , které budou nejlépe vyhovovat vaším schopnostem. V půjčovně máme různé typy a modely lyží jako . Eshop pro lyže, boty, snowboardy.

Nejvetší nabídka použitých lyží v České republice. Profesionální servis lyží a snowboardů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.