Těsto na pizzu hrnkové

Za nepříliš vysokých nákladů upečeme celý plech výtečné pizzy. Tak tenhle recept mě opravdu nenatchl. Příprava je jednoduchá,ale výsledek za moc nestojí. Těsto je hrozně nevýrazné a rozpadá se.


Uvedené suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Vypracujeme ne příliš tuhé těsto a necháme vykynout.

Po vykynutí těsto vyválíme na plech vyložený pečícím papírem nebo do dvou koláčových forem. Tento recept je pro milovníky hrníčkových receptů. Nepotřebujete žádnou váhu, žádné odměrky, postačí vám pouze jeden klasický hrnek o objemu 2ml a můžete začít. Nekynuté těsto na pizzu je velice chutné a tenké, jak to máme rádi.


Snadný a rychlý recept na dobré pohoštění. Základní recept na kynuté těsto na pizzu. Z tohoto množství máme pizzy o průměru cca 27 . Dostali jste chuť na pravou italskou pizzu.


Upečte si pizzu podle našich receptů doma – zjistíte, že příprava je překvapivě rychlá a jednoduchá.

Pokud máte doma kelímek pomazánkového másla, můžete se pustit do pečení. Výsledek pak předčí vaše očekávání! Koláč byl sice chuťově dobrý ,ale nešel vůbec nakrajet a na talíři vypadal hrozně. Take jsem dala polovinu másla ,stačilo to ,ale těsto moc neladilo s tou. Vyzkoušené recepty online - Droždí rozdrobíme do vlažné vody, přidáme cukr a necháme vzejít kvásek.


Vykynutý kvásek vlijeme k osolené mouce, přidáme olej a vypracujeme těsto. Posypeme je trochou mouky, přikryjeme utěrkou a necháme v teple . Pokud chcete pizzu tenkou, potom hned těsto prsty vytáhneme na olejem politý plech, na těsto klademe další ingredience dle zvyklostí - česnek, slanina, zelen. Smícháme suché droždí s cukrem a vodou, necháme minut odstát.


V míse smícháme mouku se solí. Přidáme směs s droždím a hněteme, dokud nevypracujeme těsto ve tvaru koule. Chutná asi tak stokrát lépe než mražená nebo koupená pizza a kolikrát i lépe než z restaurace.


Vysoká nebo nízká, pizza je pizza. Abychom si ale mohly tuto italskou. My pro vás máme úžasný recept na pizzu v hrnečku, kterou budete mít hotovou za minuty! Na těsto přidejte rajčatovou omáčku a ozdobte dle chuti sýrem, šunkou a dalšími ingrediencemi tak, jak máte rádi.


Proměnil se každý váš domácí pokus o pizzu v nepoživatelnou salámovou bublaninu? Je dobré si připomenout, že z těsta nemusíte nutně vytvořit pravidelný kruh, pizzu můžete vytvarovat i „tak akorát“ na pekáč, tedy hranatou.

V každém případě ale buďte puntičkáři . Máte chuť na poctivou domácí pizzu , ale nechcete čekat, než vykyne těsto ? Pak je tento recept určen přímo pro vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.