Makronky náplň mascarpone

Na náplň vyšlehám mascarpone s cukrem, k němu pak zašlehám smetanu, poté přidám pistáciovou pastu nebo šťávu z citronu a kůru. Pomocí cukrářského sáčku nanáším na skořápky a spojuji. Pistáciové a citronové . Náplň kelímek mascarpone 1-lžíce nutelly (podle chuti) Postup.


V mixéru nebo metličkou kráce prošleháme mascarpone s nutellou do hladkého krému.

Tím se obě ingredience pěkně spojí a . Mezitím připravte náplň. Maliny svařte s cukrem, nechte vychladnout a přes cedník propasírujte. Prošlehejte mascarpone s máslem a po lžičkách přidávejte pyré z malin a šlehejte dohladka.


Krémem slepujte skořápky z plechu a nechte je v lednici uležet aspoň hodin. Chtěla bych udělat kávovou náplň , ale nevím si rady, myslíte, že by to šlo např. Poradím si s náplněmi z mascarpone , ale to se makronky rychle rozmáčí, tak bych chtěla zkusit náplně z čokolády. Děkuji za radu a těším .

Mascarpone přendáme do misky a rozmícháme 2. Dle chuti přidáme malinového džemu, který důkladně zamícháme do mascarpone 3. Tímto krémem slepujeme například barevné francouzské makronky. Takže nejspíš nějaký máslový, ale . Vánoce, ale tápu nad krémem. Takže pokud máte makronky doopravdy rádi, finančně se opravdu vyplatí dělat je doma. Budu se snažit předat všechny své nabrané zkušenosti a dedukce, abyste nemuseli vztekle vyhodit ani tu úplně první várku.


Obvykle se plní krémem z mascarpone , ganache krémem nebo marmeládou. Náplň : Poprvé jsem je plnila marmeládou, při dalším pokusu si zkusím s krémem více vyhrát :-) Postup aneb jak jsem . Skôr ako makrónky vložíme do rúry, necháme ich pri izbovej teplote trochu zaschnúť – asi minút. Vložíme do rúry vyhriatej na 1°C a pečieme presne minút.


Upečené makrónky necháme vychladnúť na plechu. Na plnku zmiešame mascarpone s malinovým džemom. Mohly by být hladší ale byly super. Připravte si doma tyto skvělé makronky s božskou náplní z mascarpone ! Pak jsem ji promíchala s mascarpone a slepila jím červené makronky.


Karamelovým krémem jsem se inspirovala u Lucie, jen jsem použila obyčejné máslo a pak do krému zamíchala drcené pistácie.

Takže tedy: Půlku cukru jsem rozpustila, přisypala druhou a nechala zkaramelizovat a hrnec odstavila z . Krok 7: Plňte s pomocí cukrářského pytlíku krémem z rozpuštěné čokolády smíchané s mascarpone , rozděleným na části a ochuceným pistáciovou pastou a rozmixovanými malinami. Kdyby byly krémy příliš řídké, nechte je chvíli v lednici. Tentokrát velikonočně laděné! Oranžové – ganache z bílé čokolády a kávy. Recept na makronkové skořápky najdete tady!


Ale nemusí, můžete si je. Náplň dáme pomocí cukrářského sáčku na pečící papír. Celé to trvá asi minut. Její chuť je jemná, až sametová a chutná malinově.


Z odpočatého těsta tvořte pomocí cukrářského sáčku na plech vyložený pečicím papírem malé makronky. Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl. Pak pečte až minut v troubě předehřáté na 1°C. Sejměte z plechu a nechte vystydnout. Na pistáciovou náplň prohřejte smetanu s pistáciovým krémem . Rádi byste ochutnali kousek Paříže?


Francouzské makronky jsou to pravé!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.