Japonsky nuz

TOJIRO - JAPONSKÉ KUCHYŇSKÉ NOŽE A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Nejoblíbenější produkty. TOJIRO DP Damascus japonský kuchařský nůž Nakiri 1mm (F-330) Skladem . Materiál: Japonská ocel 420JMateriál rukojeti: Dřevo magnolie.


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: VZHLEDEM K PROBLÉMŮM S DODAVATELEM SUROVÉHO MATERIÁLU PRO VÝROBU ČERNĚNÝCH NOŽŮ ŘADY SHIROGAMI SE VÝROBCE TOJIRO Co.

Japan VELICE OMLOUVÁ, ALE NENÍ. Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře.


Barva: Japonský nůž SANTOKU - červená standard Japonský nůž SANTOKU s vroubky - černá Japonský nůž SANTOKU - žlutá Japonský nůž SANTOKU - Světle zelená Japonský nůž SANTOKU . Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vertikální vroubkování zabraňuje ulpívání zbytků pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování.

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Po použití umyjte a osu. Stejně, jako u mnoha jiných tradičních a kulturních produktů v Japonsku, i Hōchō nabízejí jednoduchou, ale důmyslnou krásu a kvalitu bez kompromisů. Estetika přípravy potravin v japonské kuchyni dosáhla vysoké umělecké úrovně, které se pravděpodobně nevyrovná žádná jiná kultura. Velký jednostranný univerzální tradiční japonský nůž.


Pro zkušenější uživatele. Vhodný i pro profesionální použití. Nože jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, čemuž odpovídá i údržba. Nůž po použití ručně umyjte, vysušte jeho povrch. Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař.


Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální . Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše.


Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař. Můžete s ním překročit hranice běžné přípravy surovin a .

Santoku, nejvhodnější ke krájení zeleniny. Ergonomické držadlo perfektně padne do ruky. Pohodlné držení je dáno příjemným povrchem z měkkého eleastomeru a bezpečným chráničem prstů. Stejná technologie se používala i pro samurajské meče, jeden ze symbolů Japonska. Symbolem současného Japonska jsou ale nože.


V jejich výrobě jsou Japonci uznávanými mistry. Ručně broušený japonský nůž BergHOFF Gourmet line je vyrobený z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli (x50CrMoV15). Doporučujeme ruční mytí. Nůž je odolný proti korozi.


Mírné zakřivení čepele činí nůž Chai Dao ideálním pro řezání, sekání a krájení na kostky. Dokonalé vyvážení nože spolu s inovativním designem čepele a rukojeti Vám umožní pohodlnou. Japonský nůž Fiskars je nůž japonského typu se širokou čepelí vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. V poslední řadě platí, že jestli chcete skutečně utratit majlant za špičkové zboží, zvažte japonský nůž od Korin Trading Company z New Yorku nebo ručně vyráběný nůž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.