Myčka bosch chyba e22

Dobrý den, na displeji myčky se zobrazuje chyba Ea svítí kohoutek, nádobí je pouze opláchnuté, myčka se zastaví zhruba po třech minutách a bliká ukončení programu. Případné technické změny, tiskové chyby a. Myčka Bosh hlásí chybu ECo to je? Seznámení se s myčkou nádobí. Vyobrazení ovládacího panelu a vnitního prostoru myky nádobí se nachází vpedu na obalu.


Na jednotlivé pozice bude upozornno v textu.

Bosch dishwasher intermittent fault. Možná blokovány filtry, jak je uvedeno výše. Jinak tento kód poruchy by mohlo naznačovat zablokované vypouštěcí čerpadlo.


E2 Chyba s pojistným mechanismem dveří. Píliš nízké síové naptí. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. BOSSKS51E22EU - Typ: stolní Kapacita myčky (souprav): Spotřeba energie ( kWh): 0. Spotřeba vody (l): Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): 174 .

Also wondering why the filter was so gross after months of use. Not a ton, but enough to cover the mesh on the bottom half of the cylindrical fi. Návod na montáž je přiložen nebo jej stáhněte na stránce této položky. Výměna není nijak zvlášť náročná.


Díky němu je myčka příjemně tichá (46dB). Motor zajišťuje úsporný provoz a poskytuje dlouhou životnost. Eco silence drive je frekvenčně řízený motor bez požití uhlíků. Repair or Check: Accessing the sensor requires removing the dishwasher tub.


Porovnání cen mycka bosch chyba e, srovnání cen mycka bosch chyba ena portálu HLEDEJCENY. Myčku nádobí používejte pouze v domácnosti a jen k uvedenému účelu: mytí nádobí. Děti nebo osoby, které nejsou na základě svých fyzických, senzorických nebo duševních schopností, schopné spotřebič bezpečně obsluhovat, nemohou tento spotřebič používat bez dohledu nebo poučení odpovědnou osobou. Dobrý den, pokud Vám myčka hlásí chybu Ea bliká kontrolka přívodu vody, tak naklopte myčku o stupňů, aby se aktivoval mechanický aqua stop. Koupili jsme si myčku Siemens SN 25M2EU.


Manžel jí nainstaloval, dneska dopo jsme do ní dali čisté nádobí s tím, že myčku vyzkoušíme. Před dokončením programu myčka vyhodila chybu E2 což je ucpaná nebo přelomená hadice odpoadní vody nebo ucpaná sítka. A má otázka zní, co s tím?


U praček „Optimum“ se kód chyby zobrazuje na kontrolkách vedle tlačítek funkcí.

Po ostrém vypnutí si pračka pamatuje poslední chybu , k vymazání chyby z paměti . Chyba Opl proplachováni rozvołnăwí Krok behem propiachování. BOSCH-BULAŞIK-MAKİNESİ-E-22-HATASI-. Fujitsu E-TS Pro, Displej Fujitsu je parametry i elegantním designem skvělý nástroj pro seriózní práci i multimediální zábavu. IPS panel nabídne věrné zobrazení.


Zanesená filtraćní systém ( E). Příliś nízké síņové napétí. V ćíselné indikaci se zobrazí jiná kód chyby. U spotřebičů ( pračky, myčky ) sériově vybavených systémem Aqua-Stop (patent fy BSH) je výrobcem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.