Mořící gel na nerezové oceli

Pro aplikaci gelu je možné využít i speciální postřikovací zařízení. Přípravek se nanáší kyselinám odolným štětcem v potřebné vrstvě. Gel určený k moření Cr-Ni Austenitických nerezových ocelí.


Odstrňuje náběhové barvy po svařování! Nejlépe se aplikuje pomocí štětce odolného vůči působení kyselin. Opláchnutí vodou musí být provedeno před zaschnutím pasty.

Dokonce i když je z ekologických a praktických důvodů prováděna na povrchu kovu . Po namoření je třeba povrch důkladně očistit vodou (o vysokém tlaku), pak dojde k obnovení původní odolnosti materiálu proti korozi. Mořicí pasta se nanáší štětcem. Všechny z následujících přípravků se používají k úpravě, údržbě a opracování nerez ocelí. Postřiková láhev na aplikaci mořícího gelu, ks, 89-. Náhradní nástavec pistole s tryskou, ks, 99-.


Moření a pasivace vložit zajišťuje odolnost proti korozi a odebere zdarma iontové kontaminace na povrchu SS z falšování a strojů. ANTOX E Plus, mořící pasta, kg. Moření a pasivace gel mohou formuláře silnou vrstvou chemicky odolné pasivní chromitý tak stínění SS povrchu proti korozi a může zlepšit vzhled nerezové oceli a jas.

SIDER ANTIOX GEL 1kg - mořící gel na nerezovou ocel. Sider Antiox GEL je mořící gel na nerezovou ocel. Mořící gel na nerezové oceli (prodej na balení). Základní cena za kg: 199.


Legované antikorozní oceli jsou u nás stále více používány všude tam, kde je potřeba zajistit antikorozní vlastnosti pou- ze pomocí vhodně zvoleného materiálu. V souvislosti s tím se také stále častěji objevuje otázka, týkající se antikorozní odolnosti těchto ocelí. Gastain U Extra moření nerezových ocelí mořící pasta - gel na nerez a hliník neutralizační pasta mořící gel na hliník. K moření budou využívány nakupované komerční přípravky, t. Dráty na svařování nerezové oceli pod ochranou atmosférou.


Těsnění: k našim ventilům a šroubením dodáváme náhradní těsnění - případně i těsnění z alternativních materiálů , než jsou běžně armatury osazovány. U výrobků z austenitických korozivzdorných ocelí , kde se požaduje vzhledové sjednocení a výrobek má velké rozměry, nebo je prostorově složitý je vhodné používat moření plochy nástřikem mořícího gelu. Jedná se o tříoperační postup: ODMAŠTĚNÍ - MOŘENÍ - PASIVACE Dodržením tohoto postupu zaručíme vizuelní . Jedná se o invertorovou technologii čištění a leštění svarů nerezavějících ocelí. K čištění je použita pouze vlhčená textilie.


Kromě toho Clinox Eco Energy, stejně jako mnoho jiných strojů Clinox, umožňuje značení pro nerezové oceli , pozinko- vané oceli, chromované. Po moření pak dojde působením vzdušného kyslíku ke vzniku nové pasivní vrstvy nebo pro okamžitý vznik silnější pasivní vrstvy se povrch korozivzdorné oceli pasivuje speciálními roztoky, popř. Mezi klasické mořící prostředky pro korozivzdorné oceli se používají buď mořící lázně, nebo mořící gely a pasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.