Hrnek 0 5l

Velice pěkný hrnek s vkusným moderním designem puntíků pro všechny milovníky kávy, čaje nebo kakaa. Jistě Vás potěší při každém stolování. Rozměry: objem l, pr. Keramický hrnek s krásným dekorem zamilovaných kočiček si oblíbí každý. Svou kávu nebo čaj si z něho opravdu vychutnáte.


Vhodný do myčky na nádobí.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Skvěle se bude vyjímat na chalupách či chatách. Hrnek s uchem a motivem levandule.


Rádi byste si pořídili „svůj“ nový hrneček, ať na kávu, či čaj? Nebo chcete věnovat hrnek jako osobní dárek? Originální nabídka obsahuje nepřeberné množství různě zdobených hrníčků.


Porcelánové hrnky jsou zdobené drahými kovy, najdete zde cibulákové vzory, ale i barevně zdobené a hravé kousky z dílny Goebel Artis . V naší nabídce najdete originální porcelánové a keramické hrnky na čaj a hrnky na kávu, které budete milovat.

Dopřejte si každý den šálek oblíbeného čaje či kávy. Hrneček můžete použít do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby. Orion domácí potřeby, zahradní nábytek. L Dodáváno v papírové krabici s ilustrativním potiskem. Dětský plastový hrnek s motivem z pohádky Ledové království o objemu 3ml.


Praktický lehký nerezový hrnek se sklápěcím uchem s aretací. STANLEY Master series Termoska na jídlo 7ml. Jednoplášťový nerezový hrnek , který by neměl chybět v žádném batohu.


Vyjímečný, velmi pracně zdobený točený hrnek o objemu , 5l. Dekor stromu je autorský návrh, malovaný ručně. V kombinaci světle modré a žluté působí velice jemně, decentně a něžně.


Vše vzniká na hrnčířském kruhu, následuje velmi pozvolné sušení a třešničkou na dortu budiž dekorování. Jedná se o 1 ruční práci, . Nerezový hrneček ALB , l se sklopnýma ušima.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.