Cedník tescoma

Vynikající pro snadné cezení pokrmů v nádobí ¤ – cm. Při pomalém nebo opakovaném cezení horkých pokrmů používejte kuchyňskou rukavici nebo chňapku. Vyrobeno z prvotřídního plastu odolávajícího vřící vodě, vhodné do myčky.


Nejprodávanější produkty z kategorie. Obě nádoby lze používat samostatně, mísu pro přípravu a podávání salátů nebo servírování ovoce, cedník k cezení uvařený.

Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenzí. Tescoma Univerzální cedník PRESTO je vynikající pro snadné cezení pokrmů v nádobí d = - cm. Cedník je vhodný do myčky na nádobí a je na něj roky. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Slevy, akce a výprodeje značky TESCOMA. Akční nabídky na téma cedník najdete na Skrz. Tescoma - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz.

Linii GrandCHEF tvoří ucelený sortiment více než klasických, speciálních i trendy výrobků do domácí i profesionální kuchyně. Kuchyňské nářadí a pomůcky GrandCHEF jsou charakteristické svou celonerezovou, případně celokovovou konstrukcí, s minimálním . Cedník FUSION je vynikající pro cezení, umývání a odkapávání zeleniny, těstovin apod. Tescoma GrandCHEF nabízí sortiment klasických, speciálních i trendy výrobků do domácí i profesionální kuchyně.


Perfektně skladný, lze rychle rozložit i složit, snadno se čistí. Vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. TESCOMA je vynikající pro oplachování ovoce a zeleniny, ale i pro prodávání.


Vše je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, který je vhodný do ledničky i myčky. Vynikajúci na ľahké cedenie pokrmov v riade ¤ – cm. Pri pomalom alebo opakovanom cedení horúcich pokrmov používajte kuchynskú rukavicu alebo chňapku. Vyrobený z prvotriedneho plastu odolávajúceho horúcej vode, vhodný do umývačky.


Osobní odběr na pobočkách. Cedník TESCOMA Univerzálny cedník Presto za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


Tento praktický cedník s podstavcem od společnosti Tescoma je skvělým pomocníkem při cezení či proplachování potravin ve dřezu.

Detaily ze stránky TESCOMA Cedník GrandCHEF ¤24cm s podstavcem a úchyty na stránkách Domácí potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.