Palička na mojito

Vyrobeno z prvotřídního o. Tlouček vhodný na přípravu oblíbeného kubánského nápoje Mojito a ostatních míchaných nápojů, které vyžadují drcení ingrediencí přímo ve sklenici. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. S její pomocí připravíte lahodné koktejly, stejně tak pomůže při výrobě ledového čaje či osvěžujících letních citronád. Díky integrované odměrce snadno naměříte množství alkoholu či sirupu.


Ručně vyrobený pomocník na letní koktejly!

Palička na Mojito a Caipirinhu myDRINK - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Dřevěný tlouček na mojito z meruňkového dřeva vám bude každý závidět. Tlouček taky můžete věnovat jako nezapomenutelný svatební dar s vylaserovanými jmény novomanželů a datem svatby. Tento měsíc zakoupili zákazníci.


Určitě si vyberete také další vinotéka a bar výrobců , Tescoma. Tescoma Palička myDRINK na Mojito a Caipirinhu. Produktová linie: myDRINK. Zařazení: barman a sommeliér.


V kuchyni všechnu práci vařečka nezastane.

Pořiďte si k ní do sbírky ještě šikovnou paličkou na výrobu mojita. Kulinářským králem tak budete do týdne! Příprava a zpracování potravin.


Kuchyňské nářadí a pomůcky. Jistota bezpečného nákupu, akční. TESCOMA palička na Mojito a Caipirinhu myDRINK za 119​ Kč. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Klasický dřevěný tlouček na mojito s nádhernou a příjemnou rukojetí.


Je ideálním pomocníkem v každé domácnosti. Tlouček je vyroben z kvalitního masivního bukového dřeva, v provedení natur. Snese velmi vysokou teplotu, jak plusovou tak mínusovou, nekroutí se, nepraská a netřepí se.


Samozřejmostí je zdravotní . Zľava - NOVINKA PALIČKA na Mojito a Caipirinhu, lokalita Prievidza-Bojnice. Palička nebo též drtič na česnek je praktickým pomocníkem při loupání česneku a poté rozdrcení. Používá se též při přípravě tradičniho kubánského koktejlu mojito. Vynikajúci na prípravu Mojita, Caipirinhy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.