Topdek 022 pir 140

Desky TOPDEK 0PIR se používají k vytvoření tepelněizolační vrstvy ve skladbách šikmých střech. Vlastnosti desek se nejlépe uplatní v systému TOPDEK , kdy je tepelná izolace spojitě umístěna na celé ploše střechy na podkladní konstrukci nad krokvemi. Systém umožní spolehlivě realizovat spojitou parotěsnící a . Dosky TOPDEK 0PIR sa používajú na vytvorenie tepelnoizolačnej vrstvy v skladbách šikmých striech.


Vlastnosti dosiek sa najlepšie uplatnia v systéme TOPDEK , kedy je tepelná izolácia spojito umiestnená na celej ploche strechy na podkladovú konštrukciu nad krokvami.

Vlastnosti desek TOPDEK 0se nejlépe uplatní v systému TOPDEK , kdy je tepelná izolace spojitě umístěna na celé ploše střechy na podkladní konstrukci nad. Tepelněizolační vrstva šikmých střech s tepelnou izolací nad krokvemi TOPDEK. Prodám panely s alu folií viz foto. Podrobný popis viz odkazy níže. Od té doby se již uplatnil na velkém množství střech a stal se běžným a osvědčeným řešením pro šikmé střechy.


Oproti řešení střech s tepelněizolační vrstvou mezi krokvemi zajišťuje základní funkce střechy - ochranu. TOPDEK COVER PRO tepelně izolační desky TOPDEK 0PIR tl. Na palubku bude položena parotěsná vrstva - asfaltový pás TOPDEK SBS 3 na ni bude položena tepelná nadkrokevní izolace - desky TOPDEK 0PIR.

NEPÍSKOVÁ STŘEŠNÍ DIFUZNĚ OTEVŘENÁ LEPENKA. DEKTEN MULTI - PRO (HYDROIZOLACE). TEPELNÁ IZOLACE TOPDEK 0PIR. Tepelná izolace nad krokve pro zateplení šikmých střech. Obchod ověřený zákazníky.


U šikmých střech byla provedena dřevěná konstrukce krovu v kombinaci z ocelovými vaznicemi a provedeno nadkrokevní zateplení panely TOPDEK 0PIR tl. DEKROOF 11B ( izolace TOPDEK 0PIR 1mm ), na ploché střeše střeše sálu pak skladbu DEKROOF s. DEKTHERM ELASTIC (EPS 70F – 1mm). Dále izolace stropu a střechy – TOPDEK 0PIR - 160mm v sestavě dle skladby Dektrade.


M1 podložka M1 matky M1 suky dřevěné bal. Izolace nad krokve Topdek 0. Kotevní vrut Topdek Assy. Bauder PIR atikový klín je doplňkem řešení přechodu hydroizolace jednoplášťových plochých střech v místech . Mechanická nebo chemická kotva dle statického výpočtu. Spodní vodící profil obvodové stěny.


Tepelně izolační deska PIR ( Topdek 0PIR ) 120mm. Komponenta pro systém TOPDEK 0PIR.

Skladová dostupnost dle pobočky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.