Potraviny na pranýři billa

Iliada extra panenský olivový olej. Olej nebyl kategorie extra panenský olivový olej, ale kategorie nižší. Země původu: Czech Republic. Ve výrobku byl zjištěn sorbitol.


Borůvky sorbitol přirozeně neobsahují, výrobek tedy obsahuje další složky neuvedené v údajích o složení ( jiné druhy ovoce).

Schubert PARTNER čerstvá vejce ks. Typ provozovny neuveden. Dle příslušné vyhlášky musí kefír obsahovat ve stanoveném množství bakterie mléčného . Nebezpečné potraviny XXX (unknown) Maloobchod Archivní záznam 15.


Skupina potravin : Zpracovaná zelenina, zpracované houby. Naopak nejmenší zastoupení mají na seznamu prodejny Globus (dvě položky), Makro (tři), Billa. Výrobek může způsobit vážné zdravotní komplikace . Nejméně potravin na pranýři mají v současnosti obchody řetězců Globus, Makro, Billa a Lidl.

Na první pohled překvapí, že databáze je plná produktů, které běžně konzumujeme. Na nových stránkách lze najít například eidamský sýr od Madety, čerstvá vejce z Tesca anebo jogurtové nápoje Albert Quality. Naše bio Rýže natural 5g, výrobce: BIONATURA, s. Více viz webové stránky prodejce. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.


Ořechy vykazovaly smyslové vady - zapáchaly po žluknutí. BILLA nabízela žluklé vlašské ořechy. Na povrchu ořechů se vyskytovala ojediněle plíseň bílé barvy.


Oficiální profil pro komunikaci se spotřebiteli. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud . Vždy za to může prodejce, pt jestli to zboží jeví plíseň, tak to má stáhnout z regálu nebo vůbec nedávat do prodeje a vrátit zpět výrobci :cert: Přesně tak, když si koupím u nás něco v Bille , tak komu za to platím - Bille ! Takže pro mě je Billa obchodní partner a nikdo další mě nezajímá! To tak miluju, když se někdo vymlouvá, . Státní potravinářské a zemědělské inspekce. Naopak nejméně se na seznamu objevují prodejny Globus (dvě položky), Makro (tři), Billa (čtyři) a Lidl (sedm). Penny Market - výrobků.


Ve všech prodejnách přebalili lahůdkářské výrobky. HNUSY v obchodech: Zkažené salámy, sýry i kuřata! Podívejte se, kde to prodávali. I LIDL má na pranýři výrobky vlastních značek.


Například šunku, která obsahuje méně masa, než výrobce deklaroval na obale. O třetí místo se dělí hypermarkety Globus s řetězcem Billa (záznamů). Na společnost Tesco Stores ČR připadá zveřejněných potravin.


Naopak jediným z velkých řetězců, který aktuálně nemá v databázi žádný záznam, je síť diskontních . Typickými důvody k uzavření provozovny bylo rozsáhlé a dlouhodobé . Inspekce zavřela čtyřicet hospo problémy měla i Billa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.