Jak nastavit speedfan

V tomto článku najdete návod jak se pomocí programu SpeedFan zbytečného hluku větráků ve vašem počítači zbavit. Po spuštění programu SpeedFan se zobrazí hlavní okno. Zde si můžete nastavit barvu textu (Icon text) a barvu pozadí ikony (Icon background) v Hlavním panelu. Tímto článkem bych chtěl pokračovat v miniseriálu o užitečných programech pro náročné uživatele počítačů, ladiče.


Většina výkonných chladičů CPU používá vysokootáčkové větráky. Pokud tam svoji nenajdeš, i tak může Speedfan fungovat, ale jeho funkce nemusí být 1.

Ještě dodám, že ve Speedfanu v Configure - Options jde nastavit i čeština. Komunikace je pak jednodušší. A jen tak mimochodem - obrázky patří do . Aplikace SpeedFan má dvě velké výhody – je zdarma a podporuje hodně základních desek.


Navíc je možné nastavit profil pro každý z připojených větráků. Můžete si tak graficky prohlédnout, jak se například zvedá teplota při zátěži, případně jak rychle po zátěži klesne. Ve speed fanu vidím všech ventilátorů včetně cpu, ale když chci nastavit otáčky, všude se nastavuje jen PWM PWM PWMa ne ventilátory, které potřebuji, . Pokud Vám stále vrtá hlavou jak to ten speedfan vlastně reguluje, tak velice zjednodušeně se dá říct že v pravidelných intervalech do ventilátoru nepouští (resp.


pouští) proud. Toto řešení má výhodu ve snadné HW .

SpeedFan je freewarový program pro monitorování teplot počítačových komponent a následné řízení otáček ventilátorů. Další možností je například undervoltage procesoru. Stáhl jsem si program Speedfan abych mohl kontrolovat teplotu pc. Nevíte jak to nastavit aby větráky běžely pořád na určený počet otáček a nestlumily se po chvilce? Bios ukazuje 8otáček, níž nastavit nejde a SpeedFan neukazuje otáčky pro změnu vůbec, Hw monitor Pro je pro změnu ukazuje ale nedovolí snížit.


Vypadá to že asi na fan. Otazkou je, jak Ti pripadne pujde nacitat speedfan pri startu systemu pokud ho budes nacitat jako spravce. Me to ve Visatch treba jde jako . Prosím mam tu malý problém. Ve speedfanu pod titulky Fan Fana Fanmam otačky nulové a notebook se mi zahřívá.


Ikdyž nastavim max rychlos 1 u všech tak mam pořad rychlost ventilatorů 0. Počitač se mi zahřeje na teplotu °C a poté se vypne. V programu SpeedFan , jak změnit jazyk. Chcete-li začít, musíte nastavit rozhraní SpeedFan a vytvořit v ruštině, a proto spustíme program a zavřete další okno s názvem Nápověda klepnutím na tlačítko Zavřít.


Pak by mělo být v samotném okně programu stisknuto tlačítko Konfigurovat. Program chlazení SpeedFan s . Tak ide aj o to, aký ventilátor chceš nastaviť. Ale ak chceš fixné otáčky, najschodnejšie riešenie je hardvérové.

Zalman Fan Mate kúpiš za pivá. Jó jasně, znám SpeedFan , ale tam jsem naprosto dutej . Jak používat program SpeedFan. Jak nastavit rychlost chladiče. Pokud jste aktivním uživatelem vašeho notebooku, dříve nebo později (a v horkém létě - určitě) se potýkáte s jeho přehřátím.


Zaměříme se na základní hardware, který bývá tepelně zatěžován nejčastěji ( jak u stolních počítačů tak notebooků) - procesor, grafická karta, harddisk,. Jak by měly vypadat teploty pro CPU, můžete vidět níže. I program SpeedFan slouží pro monitorování teplot, napětí a otáček ventilátorů v PC skříních.


KD3bfjyZQ5w min sekund takto to tam mam aj ja. Jak sa da nastavit FAN cez bios , lebo to. Je lepší když je bedna od PC zavřená, nebo když je jedna strana otevřené(bez krytu)? V nastavení win lze nastavit pasivní chlazení Kdy se vypnou větráky?


Vím že reset je to samé jako vytáhnout ze zásuvky, ale pc po zapnutí speedfan nereaguje. Nejnovější dotazy v poradně. Problém z direct xHry a zábava 1. SubnauticaSubnautica 30. Maincraft na mobiluMinecraft 20. Není nic jednoduššího: stačí operační systém Windows nastavit tak, aby tyto programy spouštěl hned po načtení operačního systému.


Pravdou je, že v našich předchozích článcích jsme vám naopak radili, jak naopak automatické spouštění programů při startu operačního systému zakázat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.