Pevný internet

Vyberte si pevný internet nebo internet bez drátu. Internet bez drátu Domácí Wi-Fi, kterou si můžete vzít kamkoli, protože ji stačí zapojit do zásuvky. Rádi vám povíme všechny detaily, možnosti a ceny.


Po telefonu zvládneme i případnou objednávku nebo plánování instalace. Zkontrolujte své možnosti pevného připojení na internet pomocí internet lokátoru a ujistěte se, že vám stávající poskytovatel . Neomezené připojení, které funguje díky LTE síti, je dostupné i pro menší firmy.

Měsíční paušál pro domácnosti činí 5korun. Standardní výše měsíčního paušálu byla v tomto případě 6Kč. Neomezené čerpání dat, vysoká rychlost i stabilita. Mrkněte na tarify O T-Mobile a Vodafone a my vám pomůžeme vybrat ten nejlepší! Dostupný internet k domácímu krbu i pro malé podnikání.


Uvedené ceny sú vrátane DPH. Pevná DSL linka T-Mobilu . Ponuka pre pevné internety platí do vypredania zásob. Všetky uvádzané rýchlosti prenosu dát sú maximálne teoreticky dosiahnuteľné rýchlosti.

Podmienkou zľavy € mesačne je aktívna hlasová SIM karta s aktivovanými vybranými službami s cenou minimálne. Stabilní připojení za každého počasí. Snadné zprovoznění služby.


Ověřte si dostupnost online. Vytisknout Přidat k oblíbeným. Domů Péče a podpora Návody a nastavení (Technická podpora) Telefony a zařízení Modemy pro . Nabízíme Vám služby internetové připojení,digitální televize, nejlevnější internet, pevný internet , kabelová televize, mobilní internet. Zdravím chystám se pořídit si nabízený internet od T-Mobile bez omezení (FUP).


Máte někdo tuto jejich službu? Jakou máte rychlost a jak je ten internet kvalitní? Kolísá rychlost,padá k . Aktualizace 17:40: Mluvčí OLucie Pecháčková potvrdila, že operátor v místech, kde není . Mám otázku ohledně PINGu. Jak podle vás bude vysoký když služba funguje přes LTE ? Když sem zkoušel měřit LT.


Slovanet ponúka pre Vás najvýhodnejší DSL a LTE internet a neobmedzený optický internet v rôznych balíčkoch. Internetové pripojenie od spoločnosti SWAN Vám ponúka možnosť telefonovať a zároveň mať internetové pripojenie za najlepšie ceny. Doručenie modemu až k Vám domov .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.