Florianova huť

Sklo, ryté sklo, kombinace sklo a cín, běžné sklo, opticky zdobené sklo, broušené sklo, historické a secesní sklo, lampy. Skleněné šperky - dárek pro ženy. Ledová křehkost - váza a mísa.


Půllitr - lesní sklo - zdobený. FOTO: archív Petra Červeného.

Floriánova huť nese jméno podle patrona těch, kteří pracují s ohněm – svatého Floriána. Vyrábíme a dodáváme veškerý sortiment skla. Kombinace sklo a cín, malované, ryté, broušené, historické, pískované sklo.


Provádíme zakázkovou výrobu. Rádi bychom touto cestou představili naše produkty, které sloužily z počátku,jen jako surovina pro další dekorování,ale na prosby zákazníků . Dále nabízí prodej výrobků hutě - sklo s cínem malované, ryté, broušené, pískované sklo. Možnost vyzkoušet si foukání skla.

Prohlídka možná pouze po telefonické dohodě na tel. Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku . Florianova huť , autor: archiv sklárny Florianova huť. Můžete navlékat korálky, vyrábět prstýnky, náramky, náhrdelníky.


Adresa: Česká Lípa-Častolovice 16. Ruční výroba skla ,hutní výroba historického i moderního skla,,odlévání cínových montur a předmětů , broušení skla,rytí,domácenské a užitkové sklo,zahradní a bytové dekorace,dárkové a reklamní předměty ,zakázková výroba. Kdy jsme se specializovali především na kvalitu taveného skla a obnovení starých technik výroby. Nabízíme kombinaci sklo cín, malované, ryté, broušené a pískované sklo.


Zakázková výroba, suvenýry, reklamní předměty, olejové lampy a skleněné polotovary. Zpět na předchozí stránku. Kontaktní osoba:Petr Červený. We hand-cast tin which combines with glass. Stará a nová pec - a jedeme dál.


Lokální katalog služeb založený na mapách. Otevřená platforma pro firmy a uživatele.

Očekávané veřejné projednávání návrhu nového územního plánu Hejnic je na programu v pondělí 20. Je to další krok k tomu, abychom mohli v dohledné době schválit nový územní plán a posunout tak město zase o krok dopředu. Návrh územního plánu je k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.