Papírová krajka návod

Zajímavé video ve kterém se dozvíte jak vyrobit krajku z papíru. Technika Pergamano je způsob jak vytvořit krajkové odlehčené motivy a přitom využít možnosti, které poskytuje papírové tvoření. Pergamen v místě, kde byl vyvinutý tlak, výrazně zbělá a díky tomu vypadá výsledek jako textilní krajka.


Pokud si chcete tuto techniku jen vyzkoušet, můžete to udělat následujícím způsobem, aniž byste potřebovali zakoupit speciální pomůcky. V případě, že Vás tato technika osloví, doporučujeme investovat do originálních pomůcek, které mají dlouhou životnost a navíc si je můžete třeba mezi kamarádkami .

Návod – dvojvrstvá papírová krajka.

Pokud budete chtít tvořit přání z papírové krajky, podklad si vlastnoručně obarvit Dorzo pastelama, nedělat kartonový okraj, ale držet se obrysu krajky a přitom docílit přesného sesazení všech částí, postupujte takto. Toto ruční řemeslo má dlouhou historii a nadšence po celém světě. Lektorka Eva Belfínová vás seznámí se základními pomůckami pro tuto techniku a materiálem pro tvoření s pergamenovým . Nataša Blahová hat diesen Pin entdeckt. Několik snadných návodů jak využít papírovou krajku při tvorbě vánočních dekorací a balení nejenom vánočních dárků.


Papírová krajka v hlavní roli.

K výrobě stromečků potřebujeme papírové krajky, špejle a korálky, kterými prokládáme jednotlivé patra krajek. Přáníčko - dvojvrstvá papírová krajka. Tentokrát se můžete nechat inspirovat pořadem Na špacíru a paní Hanou Hajnou, která z pergamenového.

Pergamano nástrojů vyrobit dvojvrstvé přáníčko s efektem papírové krajky? QXEoAL2Mfeature=fvst tady je video. PAPÍR To bylo něco o papírech, do kterých se přímo papírová krajka vytváří. Další kapitolou jsou pauzovací papíry s nízkou gramáží, které používáme k doplnění krajky jako podklad nebo do výřezu v krajce. Jejich barvy i vzory bývají dosti . Postup : Do hrníčků uvaříme tři různě silné kávy.


Na výkres nakreslíme tužkou obrázek. Ten vybarvujeme štetcem a to tak, že nejdříve použijeme světlou kávu na celý výkres, pak malujeme středně silnou a nakonec odstínem nejtmavším. Po zaschnutí můžeme ještě tmavou . Dřevěná krabička s otvorem na kapesníčky.


Mušličky Děrovaná látka. POWERTEX Ivory a Transparent POWERCOLOR -práškový pigment (korálově růžová) široký štětec. K tomuto projektu jsem si vybrala předlohu z časopisu firmy Pergamano, pod označením M6 projekt 2.

Balení obsahuje rozpis materiálu, fotopostup a. NÁVOD - Srdíčka - jednoduché vánoční ozdoby. Tento květ je malován na bílé plátno, natřené tekutou podkladovou bílou barvou. Nechcete-li, aby vám podkladová barva měnila sytost barvy květu, místo kde bude umístěn květ na plátně podkladovou barvou nenatírejte.


Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요. Před malováním květu pak tuto plochu pod zamýšleným květem pouze lehce natřete .

This Pin was discovered by Toñi Garcia Romero. Hledat ve zboží, Hledat v článcích. Nažehlovací folie - postup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.