Komoda ikea bazar

Dýha bříza, rozměry: 80š x 85v x 39h. Na horní ploše je samolepicí fólie v černém. Nabízím sestavu nábytku skříně, komody MALM výrobce Ikea.


Dvě stejné dvoudílné šatní skříně se zrcadlem. Původní cena tis, nyní pouze za tis.

Prodám postel IKEA 140cm PC 11tis, nyní 7tis. Zabudovaný tlumič zajišťuje, aby se zásuvka zavírala pomalu, tiše a jemně. Bezplatná inzercia, ikea komoda predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Maminky, pořiďte dětský nábytek Ikea , vybavení do domácnosti nebo bytové doplňky na eMiminu. Predam IKEA nabytok MALM KALLAX BESTA.


Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.

Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA. Je na něm malá modrá skvrna od Genciánky. Pouze osobní předání v Praze. Celkem miliardy korun dostanou od společnosti IKEA tři rodiny, jimž zahynuly děti poté, co se na ně převrhla komoda.


Podle americké Komise pro bezpečnost spotřebních výrobků (CPSC) pod komodou našlo smrt celkem šest dětí. Prodáme komodu IKEA Malm se šesti zásuvkami, barva bílá. Barva bílá, v bezvadném stavu, dvě . This Pin was discovered by Tereza Rakusova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nečekejte na lepší příležitost a udělejte si radost ještě dnes. Komody - Nábytek Bazar EU. MALM KOMODA SE ZÁSUVKAMI - PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA ! Hnědá ložnice IKEA - možno i jednotlivě. Bazoš bazar Bazar nábytku, nejlevnější nábytek, sconto, ikea. Bazar Veliny - prodejna, použité oděvy, dámské, pánské, dětské, použitý nábytek z dovozu, bazar Veliny, secondhan drobnosti do domácnosti.


ANTILOP Vysoká židle s podnosem IKEA. Posunout inzerát Přidat do oblíbených .

Ak hľadáte inzeráty zo sekcie Ikea , ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie ikea Ikea a zabezpečte si rýchly predaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.