Brigáda světlá nad sázavou

Níže najdeš nabídky pro okres Havlíčkův Brod a celou ČR. Hledám spolehlivé lidi na doplňování zboží v ob. BRIGÁDA - PRODEJ TOČENÉ ZMRZLINY V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ.


Pro naší provozovnu v Havlíčkově Brodě hledáme. Ostraha v obchodě v civilu, dl.

Jaká bude vaše náplň práce? Vyhledejte práci nebo ji zdarma vložte. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno.


Právě teď nabízíme celkem práce v oboru brigády ve městě světlá nad sázavou. Zobrazuji aktuální brigády a volná místa ve městě světlá nad sázavou - celkem 3nabídek brigád - práce - strana 5. Montážník tepelně izolačních zateplovacích systémů. Je pro vás důležité u brigády mít volnost v plánování směn a zároveň si chcete dobře vydělat?


Nalezeno celkem nabídek pracovních příležitostí.

Světlá nad Sázavou , Vysočina 21. Minimální stupeň vzdělání: Střední odborné ( vyučen) Doba zaměstnání: od 1. Kontaktní pracoviště zajišťuje následující služby: . Ledeč nad Sázavou Havlíčkův Brod. Požadované dovednosti: ,. Nabízené výhody: jazykový kurz AJ, progres. Práce probíhá: červen - září.


Společnost: CREDIT CZECH s. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst v Havlíčkově Brodě a okolí. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu, cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a personálních agentur. Aktuálně máme v nabídce volných pracovních míst.


Specialisté v oblasti prodeje a nákupu gumárenských, . Osobní kontakt možný po předchozí tel. Předchozí praxe není podmínkou. Hledáte brigádu na léto a rádi pracujete s lidmi?


Místní organizace českého rybářského svazu.

Důležité informace pro příjem a výlep plakátů. Sběrové místo: Infocentrum nám. Partneři: Generální partner festivalu. Hlavní mediální partner.


Ve spolupráci s Krajem Vysočina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.