Mora ks 100 gw

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Plynová varná deska se čtyřmi hořáky je uložena na elektrické troubě o objemu litrů, která zvládá tři základní pečící funkce.


Pod troubou je umístěna přihrádka na plechy. Popis produktu Nová elegantní 3D rukojet´ dává sporáku osobitý vzhled. Tvar rukojeti je sladěn s.

Zobrazit podrobnější popis . Další slevy bílého zboží na Kupi. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Mora KS 1GW - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Počet varných zón - Plynové hořáky: 4. Sporák je dodáván v klasickém bílém provedení. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.

Po dvouletém používání sporáku se sklokeramickou deskou jsem se opět vrátila k plynovému sporáku. Predám dva prietokové ohrievače zn. Nepoužívané, iba namontované a odskúšané, nevhodná kúpa, PC 75€ KS, dám oba za 1€.


Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Nízká spotřeba trouby spadá do energetické třídy A. Hlavní výhodou sporáku je použití 1 Mora smalt na hlavních částí. Smaltový panel si udržuje stálobarevnost, vysoký lesk, odolnost na otěr a téměř neomezenou životnost.


Digitální časový spínač s hodinami umožní nastavit hodiny a minutku. Nízka spotreba rúry patrí do energetickej triedy A. Hlavnou výhodou sporáka je použitie 1 Mora smaltu na hlavných častiach. Zjistěte, jaký je sporák Mora KS 9GW v porovnání s ostatními!


Jeho trouba pojme l, průměr v době vzniku. Objem trouby (l), 4 600. KOMBINOVANÝ SPORÁK KS 9GW plynové hořáky s pojistkami Stop Gas multifunkční trouba – MFspeciální rychloohřev trouby Cmax funkce na čištění. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na. Model GW má na dvířkách bílé pruhy, model MW má černé svislé pruhy na dvířkách.


Nabízíme náhradní termostaty a pojistky do sporáků, náhradní termostaty do sporáků. Plynová varná doska so štyrmi horákmi je uložená na . MORA KS 1MW ( KS100MW ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.