Autoškola krejčík kladno

A,B Poradenství k dopravní problematice. Výcvik je přizpůsoben časovým možnostem žáka a lze jej zaplatit v libovolných splátkách. První splátka činí z celkové ceny školného.


Dále nabízíme kondiční jízdy uvedených skupin a školení řidičů dle zákona č. Sportovců 81 Kladno , Rozdělov. QR kód Zobrazit vizitku firmy v QR kódu .

Auto, všechny moto, volba učitele. Audi A Fabia,Suzuki, . K příležitosti narozenin, různých výročí a vánoc je možné objednat dárkový poukaz n. Chcete umět dobře a bezpečně jezdit v současném rušném silničním. Objednáváme u Vás výuku a výcvik autoškoly v rozsahu získání řidičského oprávnění.


Number of used technologies: 5. V Praze vyučujeme na Praze 1 kde máme učebnu v Gymnáziu Jaroslava Heyrovského na Hůrce. Služeb výše uvedených autoškol využijí zejména řidiči z těchto oblastí: přezkoušení pro vrácení řidičského průkazu Benešov, přezkoušení pro vrácení řidičského průkazu Beroun, přezkoušení pro vrácení řidičského průkazu Kladno , přezkoušení pro vrácení řidičského průkazu Kolín, přezkoušení pro vrácení řidičského .

Soukromá jazyková škola pro děti, studenty i dospělé. Krejčík Jiří, Kladno , Služby: - autoškola. Připravujeme na certifikáty FCE i jiné. PROGRESS Language Institute - jazyková škola.


Progress Language Institute je česká jazyková škola, jejímž základním posláním je poskytovat . Držitel licence pro skupiny AM, A A, B. Popis: Přijď si zahrát naši živou interaktivní únikovou hru pro více hráčů. Tvůj tým je zamčen v místnosti a má jen minut na únik. Nabízíme školení řidičů a kondiční jízdy.


Datová schránka: AUTOŠKOLA Kladno , s. Příbuzné firmy podle jména. Netvořice, výuka jízdy mot. Beste Fahrschulen in Kladno , Středočeský kraj. Natálie Kacafírková - výpis všech osob se jménem Kacafírková Natálie, které mají záznam ve veřejných rejstřících, IČO, kontakty a další informace.


Odjezd v hodin od Oázy Kladno aby jsme byli v 11:na benzínce v Liběchově (to je ta před zatáčkama na Dubou) tam bude sraz s paní provozní . Eva Kottová Kladno , Rud.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.