Sencor element p502 displej

Poptávka: LCD displej na mobilní telefon Sencor element P5- již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Sencor Element P001S, DUAL, v záruce, nepoužívaný, vše original zabalené - viz foto. Vašeho telefonu s obrázky, zda odpovídá prodávanému zboží ! X6 přesah pásku 1 odsazení pásku od kraje -1 pin .

Chrání displej před škrábanci, prachem a nečistotami. Zachovává citlivost originální obrazovky. GHz, GB pamětí RAM a grafické jádro Mali-4MP. Pro systém a data je k dispozici GB interní paměti s možností rozšíření . Přístroj: Sencor element p 502. Závada: Výměna displeje.


Dotaz: Dobrý den, potřebuju vyměnit displej z důvodu upuštění. Displej je prasklý vpravo v rohu, ale jde při dotyku v některých částech.

Kolik by u vás stála výměna? Popis Element P5Black. Mobilní telefon Sencor ELEMENT P5má kvalitní 5palcový IPS displej s HD rozlišením. Telefon podporuje možnost dual SIM a také microSD karty.


Tak je charakteristická veľmi verným zobrazením farieb a širokými pozorovacie uhly bez farebné degradácie. Na displeji sa pohodlne hrajú hry, surfuje na internete a prezerajú . Jeho odolnost má kvalitu krytí IP 6 což značí že je chráněný. Pohotovost, Výdrž až 3hodin. Dotykový hlavní displej , 1. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma od 5Kč. Návody k použití Příslušenství Stránky . Operačný systéAndroid 4. Porovnání cen displej sencor p5element , srovnání cen displej sencor p5element na portálu HLEDEJCENY. Rozlíšenie druhého displeja,.

Uhlopriečka druhého displeja,. Protects display against scratches, dust and dirt. Maintains original screen sensitivity.


Svým provedením je ideální pro běhání, díky průhledné čelní části můžete bez problémů obsluhovat telefon v pouzdře, vhodné například pro sledování tréninku pomocí aplikace v mobilním telefonu. Značka a operační systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.