Farmaceutický asistent nabídka práce

Střední zdravotní škola – obor farmaceutický asistent. Pro naše lékárny hledáme kandidáty(ky) na pozici farmaceutický asistent. Jednoduchá odpověď přes Indeed.


Zobrazit všechny nabídky práce : PILULKA LÉKÁRNY A. Dokončené vzdělání v oboru farmaceutický asistent nebo laborant, diplomovaný farmaceutický asistent. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako lékárenský laborant.

Nechcete přijít o žádnou nabídku práce jako lékárenský laborant? Pošleme vám je e-mailem. Aktuálně máme v nabídce volných pracovních míst. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


EXTRA NABÍDKA – ZÍSKEJTE NAVÍC TYTO EXKLUZIVNÍ BENEFITY. Ihned jste informováni, kdo hledá práci , včetně kontaktu na něj a Vy tak můžete zájemce oslovit s Vaší nabídkou dříve než ti, co inzerují bezplatně. Farmaceutičtí asistenti.


Kdo není vidět tady, není vidět vůbec!

Aktuální nabídka práce z oblasti farmacie pro lékárníky, laboranty, vědeckovýzkumné pracovníky, odborné asistenty, farmaceutické reprezentanty, asistenty klinických studií, vedoucí lékáren a regulatory managery. Klikněte pro nabídky práce na pozici farmaceutický laborant. Volná pracovní místa pro pozici farmaceutický laborant. Nabídka pro: nelékařské zdravotnické profese. Společnost Repharm je provozovatelem lékáren v rámci skupiny AGEL a tvoří řetězec LÉKÁREN AGEL.


V LÉKÁRNÁCH AGEL poskytujeme našim klientům odborný a moderní přístup k medicínské i preventivní péči, . Prodej ve zdravotnickýc - neaktivní inzerát. Pracovní náplní je zejména provádění činností spojených s přípravou a kontrolou léčivých přípravků, vydávání léčivých přípravků, jejichž výdej není vázán na lékařský předpis, objednávat léčiva, . Podívejte se na nabídku práce, volná místa a kariéru ve firmě Pharmawell a. Nabídky práce pro farmaceutické asistenty. Výdejna a prodejna zdravotnických potřeb. Zdravotnické potřeby Limed.


Praxe ve zdravotnických potřebách výhodou. Jen pro farmaceutické laboranty. Podpora dalšího vzdělávání, seminářů, školení.


Vzdělávání personálu vlastním týmem školitelů z řad magistrů a farmaceutických asistentů. Oblast, kde hledáte práci: Hlavní město Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.