Bazar elektro gastro nábytek šimonovice

Objednávky a rezervace zboží: Tel. Provozní doba: Po-Pá: 9-18h. Webové stránky jsou vedeny jako nabídkový katalog prodejny bazaru. Elektro bazar - prodejna.


Nabízíme převážně značkové domácí spotřebiče.

K dispozici jsou lednice, chladničky, mrazáky, sporáky, vestavné sporáky a trouby a gastro vybavení. Prodáváme plně funkční přezkoušené elektro spotřebiče se zárukou. Lednice s mrazákem, chladnice, mrazáky, sklokeramické sporáky, vestavné trouby a gastro vybavení.


Gastro servis nonstop, výroba nerezového nábytku na mírua prodej vybavení pro gastronomii. On-line bazary nábytku (18). Eva Hnátková bytové doplňky nábytek.


Lednice, chladnice, mrazáky, sporáky, vestavné sporáky a trouby, myčky nádobí, gastro vybavení a sedací soupravy.

Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Email: chcitokoupit (na) elektrobazos (tečka) cz. Email pro objednávky: chcitokoupit (na) elektrobazos (tečka) cz.


Dobrý den, zaujal mne Váš inzerát ( Gastro chladicí vitrína.) na Děkuji. Kancelářský nábytek Dekorace . Aktuální katalog firem v kategorii Nábytek Liberec. Ekonomické činnnosti dle NACE. Nabídka jídelních stolů a židlí, sedacích souprav, komo postelí a dalších. GASTRO chladicí vitrína.


Gastro profi špalek, rozměr: výška, 60x- Liberec, prodám. Máte doma starší nábytek , který by mohl ještě někomu posloužit? Bazar - elektro -Úvodní stránka.


Hledáte bazar s nábytkem a dalším zbožím v okrese Liberec?

Zastavte se k nám v Jablonné v Podještědí. Dětský bazar - Dětský nábytek a dekorace na prodej, inzerce a bazar zdarma pro každého - úplně pro každého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.