Ruční mytí aut praha 4

S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Využijte našich služeb ještě dnes. Garantujeme vám, že s automyčky . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Automyčka.


Nabízíme ruční mytí aut bez škrabanců, vody či skvrn. Přímo v nákupních centrech.

Než si nakoupíte - Vaše auto ručně vyčistíme. Kompletní mytí za hodinu. Profesionální autokosmetická centra. Renovace laku, nano technologie, nano kosmetika, … (3).


Poslat poptávkuPoptávka. Praha - Novodvorská Plaza. Váš automobil je po celou dobu mytí hlídán kamerovým systémem. Souřadnice GPS: 50°2'40.

Vám z auta nic neztratí. Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat. Vyberte si ze široké nabídky našich služeb. Zde naleznete přehled z bohaté nabídky našich programů ruční automyčky.


Pro vůz k umytí si rádi . Autosklo Sentera nově nabízí čištění interiérů auta. K čištění interiérů používáme velice kvalitní přípravky od firmy SONAX. Zajistíme profesionální a hloubkové profesionální vyčištění Vašeho interiéru. Hlavním důvodem proč si čas od času nechat vyčistit profesionálně Váš. Ruční mytí a čištění aut.


Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění? Od samotného mytí exteriéru, přes mytí interiéru aut , až po kompletní čištění exteriéru i interiéru vozu. Ze vzdálenějších pražských lokalit, můžete využít naší službu PickUp servis!


DPH ceny platné s účinností od 01. Corinthia Hotel Prague . Pneuservis, autoservis i ruční mytí aut právě pro vás.

Potřebujete umýt a vyčistit automobil? V tom případě se neváhejte zastavit u nás. Máte rádi svěží vůni automobilu, který právě prošel důkladným čištěním interiéru i exteriéru a tepováním mokrou cestou včetně dezinfekce? Zajišťujeme ruční mytí osobních i užitkových vozů, strojů a těžké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.