Ewt1262tdw

Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Tento důmyslný a stylový spotřebič byl navržen s ohledem na jeho uživatele. Kdykoliv jej tak používáte, můžete se spolehnout, že pokaždé dosáhnete skvělých výsledků.


Bavlna Eco, ktorý je vhodný pre extra úsporný program na pranie bavlny. Vyperie až kg oblečenia.

S funkcí odložený start vám umožní rozplánovat váš den nebo třeba využít zvýhodněných. Dosahuje vynikající výsledky i při . Hlavní předností této pračky je ovládací panel v češtině . Jednoduché nastavení a výběr ideálního. Náplň je až kg, takže bude vyhovovať aj väčšej rodine. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Práčky. Dziękujemy za zakup urządzenia Electrolux.

Jest ono owocem dziesięcioleci doświadczeń i innowacji. To pomysłowe i stylowe urządzenie zaprojektowano z myślą o Tobie. Użytkując je masz zawsze pewność uzyskania wspaniałych efektów. Witamy w świecie marki Electrolux!


Odwiedź naszą witrynę internetową, aby . S odloženým štartom môžete cyklus oddialiť až o . Příjemnou výhodou pračky je automatické nastavení bubnu do horní pozice. Price match promise and next day delivery. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo!


Wybierz letnie doświadczenie i gwarancję najlepszej obsługi. Funkce odloženého startu umožňuje spustit program pračky v předem . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Eriprogrammid hoolitsevad kõikide kangatüüpide eest hästi ja tulemuslikult. Viivituskäivitamisega valid ise aja, millal pesu pestud saab, lihtsalt kohanda programm enda vajadustele.


Võid valida pesutsükli lõpetusaja ning masin ise teab, millal ta alustab.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.