Autochladnička mobicool

Autochladnička Mobicool Gje idálním chladicím boxem pro využití v autě a na cestách. Atraktivní vzhle nové barvy a kvalitní provedení - chladicí box Mobicool Gje určen především pro náročné sportovně založené zákazníky. Vše, co na cestách potřebujete pro osvěžení, se snadno vejde do prostorného chladicího . Všechny informace o produktu Přenosná lednice MobiCool U2 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze MobiCool U26.


Neomezené možnosti, vysoký výkon. Držadlo funguje jako opora víka nebo jeho zablokování .

Jeden by si mohl myslet, že designéři řady G našli inspiraci na dvoře autodílny. Víko má tvar kapoty, která je zakončená mřížkou chladiče motoru. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Termoelektrický chladicí box Mobicool s litry chlazeného prostoru je ideální pro kempování, na cesty a na nákupy. Pojme litrové láhve nastojato.


Ten přichází na řadu, když je box připojen k 12V akumulátoru vozidla. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Chladicí řetězec tak zůstane. Jestliže výrobek předáte jiným osobám .

Podrobný popis (Přenosná lednice ( autochladnička ) MobiCool Q4 V, 2V, en. Vynikající výkon chlazení. Dělené víko brání nežádoucímu ohřátí uložených potravin a nápojů. Ve víku se nachází prostor pro uložení napájecího kabelu.


Přepínání napájení ze zásuvky V (zásuvka v automobilu) . Tato termoelektrická mini chladnička je díky svému designu skvělým doplňkem do jakéhokoliv interiéru. Plechovky, lahve, občerstvení - vše zůstane krásně vychlazené. Nabízí dokonce i funkci ohřevu. Zaky přiloženo následujícíobrázek:. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Praktické vyjímatelné příčky pro rozdělení potravin a zásob - vhodné při del. Obchod overený zákazníkmi.


Dvojitá ventilácia a kvalitná izolácia zabezpečujú rýchle a konštantné chladenie pri minimálnom úniku chladu. Ponúka využiteľný objem cca. Za výbornú cenu teda máte možnosť získať výkonnú . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Kompresorová autochladnička WAECO Mobicool FR- Špičkový výkon pri nízkej spotrebe energie chladenie a mrazenie do –°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.