Sušička lg rc7055ah1z

DŮVODY KE KOUPI TECHNOLOGIE TEPELNÉHO ČERPADLA Výrobek obsahuje hermeticky uzavřené . Během sušení dochází k automatickému čištění kondenzátoru, až 7× za cyklus. Pro lepší přehlednost je uvnitř bubnu umístěno osvětlení. Dobrý den, ráda bych si pořídila tuto sušičku.


Potřebuji sušičku napojit na přítok či odtok vody?

Nenašla jsem na vašem webu instalační příručku. Díky přehlednému systému ovládání snadno zvolíte ten správný z pestré palety čtrnácti . Použitá, malé rýhy a pukliny. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii sušičky.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Počas sušenia dochádza k automatickému čisteniu kondenzátora, až 7× za . Zatím jsme sušili jen asi 5x, ale z výsledku jsem trochu rozpačitá. Při sušení ručníků a ložního prádla je sušička poměrně hlučná a na pravé straně nějak rezonuje a dělá opravdu nepříjemný zvuk. Vďaka prehľadnému systému ovládania ľahko zvolíte ten správny z pestrej palety . Displej LED - velký, dotykový.


Objem nádoby na vodu l. Vybrať si správnu sušičku prádla nie je jednoduché. Ak ste pred kúpou aj vy, určite riešite na ktorú značku sa spoľahnúť. Tu si rozoberieme sušičku LG. Kvalitná sušička je určená až pre kg šatstva.


Funkciou Smart DiagnosisTM diagnostikujete technický problém behom pár sekúnd. Vďaka tomu, že sa bubon otáča v oboch smeroch, dochádza k efektívnejšiemu . Spotřebič spadá do extrémně úsporné. Měla jsem jí možnost vyzkoušet několikrát u tchýně, takže jsem věděla do čeho jdu. Senzor zastavení kompresoru 3.

Ovládanie je navyše veľmi jednoduché a intuitívne. LG Sensor Dry vie, kedy je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.