Ploutve dětské

Nakupte ploutve a další značkové zboží. Dětská celoobličejová maska na šnorchlování. Celoobličejová maska kombinující brýle a šnorchl. Dětské ploutve Two Bare Feet červené.


Plochá část ploutve přispívající k záběru. A naopak, čím je kratší a měkčí, tím je ploutev méně účinná.

Malá vychytávka: ploutve lze sepnout (pomocí klipsu na každé ploutvi), a snáze je tak přenášet. Námi nabízené ploutve Flipper jsou dostupné od velikosti do velikosti 39. Ploutve WAHOO JUNIOR - páskové, Mares VÝPRODEJ. Mezi výhody těchto ploutví patří určitě měkká botička bez tvrdých částí, švů a přezek.


Jejich délka odpovídá požadavkům na tréninkové ploutve. Jsou přizpůsobeny dětem a jejich potřebám. Tvar, velikost a materiál listu i botky je vyroben tak, aby malí potápěči nemuseli vyvíjet velké úsilí a měli z plavání v ploutvích radost.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Detail Vyberte variantu.

Kč , Mimoň retro ploutve dětské , oranžová barva, nepoužité, vel. Prodám větší množství kapilárních hloubkoměrů. Podívejte se na moji další inzerci.


Potápěčské brýle Kč , Vsetín Potápěčské brýle Prodám . ABS-Plus přezkyProdloužená, pohodlná kapsa pro nohuElastický OPB udržuje ploutev v optimálním úhluTechnologie tří materiálů a. V modré nebo žluté barvě. Doporučujeme spíše ploutve s botičkou, protože lépe drží na noze a jsou pohodlnější. Jsou používané, ale bez va přes patu je posunovací pásek, kterým se ploutve.


Trvalý obal, transparentní barva. K dispozici pouze v barvě oranžové a poslední kusy v černé barvě. To vše najdete v nabídce prodejen a eshopu Skibi Kids. Aqualung Hydrostream jr. Enerflex, výborné ovládací vlastnosti, minimál.


Skvělé ploutve v barevném designu jistě oceníte na každé dovolené. Oceanic EXPLORER-X brýle určené pro malé šnorchlaře a potápěče. Lícnice masky vyrobena z transparentního silikonu, pro maximální přilnavost a komfort.


Zorníky z bezpečnostního tvrzeného skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.