Dřevěný tác

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bedýnka PUNTÍK na jablíčka, na cukroví,. Dřevěný servírovací podnos.


Kvalitní bukové dřevo, dno je z překližky. Velice dobrý pomocník také k přenášení nádobí na zahradu a zpět.

Velký, kulatý dřevěný tác. Balení v kartonu: Způsob balení: Minimální odběrové množství: kus. Vaše cena bez DPH: 9Kč. Bílý dřevěný servírovací podnos ve stylu Provence.


Masivní tác z tmavého mořeného dřeva s patinou. Tác může sloužit k jako podnos k servírování či k dekorování malých svícnů. Velmi se hodí k našim produktům z kolekce Vůně dálek.

Určeno k dekoraci ubrouskovou technikou, decoupage, mozaikou a dalšími výtvarnými technikami. Dopřejte své polovičce cítit se výjimečně. Kuchyně a jídelna Stolování Podnosy a tácy dřevěný tác ,. Napište první recenzi tohoto produktu. Přidat do seznamu přání.


Naše cena s DPH: 6Kč. Zakupte si kvalitní produkt Stardeco dřevěný tác velký Home za skvělou cenu 3Kč, jehož aktuální dostupnost je dny. Dekorativní vánoční tác ve tvaru hvězdy na různé drobnosti a vánoční dekorace. Materiál: Barva: stříbrná.


Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Související zboží - Misky, podnosy a talíře. Zelená skleněná váza s kytkou. SLUNCE Plechová dekorace.


Tác se na šířku vejde do policového systému KALLAX a EXPEDITE. Tento tác jsem vybrala jako nejlepší od svých potenciálních dodavatelů pro ukázky Montessori aktivit Vašim dětem.

Je vhodný spíše pro suché aktivity. Záměrně jsem ale vybrala . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Využít jej můžete také jako dekoraci nebo k prezentaci pokrmů.


UPOZORNĚNÍ: stěhujeme obchod v Rakovníce - na staré adrese Poštovní jsme do 31. Stěhování proběhne ve dnech 1-7. Krásné masivní zpracování. Prosím, použijte minimálně znaky!


Váš nákupní košík je prázdný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.