Ubrousky airlaid

Party produkty, balonky, party dekorace a služby pro oslavy, narozeniny, svatby, firemní akce a slavnostní stolování. Luxusní Airlaid ubrousky imitují klasický plátěný ubrousek. Pevný materiál z netkané textilie má vysokou absorpční schopnost a snadno se skládá do složitějších tvarů. Jedná se o exkluzivní italský produkt, díky kterému prostřete slavnostní tabuli s jednoduchostí a stylem.


PARŤÁK JE VŽDY V OBRAZE.

Airlaid , který při výrobě využívá tlak a podtlak vzduchu, jako jediný prostředek k přepravě materiálu od přípravy surovina až k hotové plošné textilii. Airlaidové textilie vynikají vysokou savostí a bobtnavostí, mají dostatečnou pevnost . Uvedená cena je za 1ks ubrousku. Nákupní košík je prázdný . Papíry, tonery, tužky, drogerie.


Luxusní ubrousky na oslavy a slavnostní příležitosti o rozměru 40x40cm při rozložení. Ubrousek Airlaid Ivy Motive - hnědý. Plastová brčka zatím nemají efektivní alternativu, tvrdí jejich výrobce 5.

Nemocnice nahradila toaletní papír zdravotní dokumentací Nemocnice nahradila toaletní papír zdravotní dokumentací ECHO2 ČTKNOVÉ 3. KčPůvodní cena: 17Kč. Výdej zboží i na kamenné prodejně. This Pin was discovered by Lenka Školníková.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Náš sortiment zahrnuje: Jednorázové nádobí, potravinové obaly, hygienu a úkli párty a dekorace, balení a průmysl. Popis produktu Popis produktu. Výdaj tovaru aj v kamennej . Vhodné ke skládání, ideální pro slavností tabule.


Materiál: AIRLAID ( netkaná textílie nové generace vyrobená z buničiny) Balení: ks. Tento výrobek je šetrný k životnímu prostředí a je vyroben z obnovitelných surovin. Díky své pevnosti drží snadno a elegantně poskládaný tvar na svatební tabuli.


DPH: Cena: Kč s DPH 1-50ks=7Kč, 51- 100ks=6. Vybírejte ubrousky premium dekor podle Vašich potřeb! Cena za kus, 13Kč, 16Kč.


Airlaid (volně přeloženo: aerodynamické kladení) je způsob výroby netkaných textilií využívající tlak a podtlak vzduchu jako jediný prostředek k přepravě materiálu od přípravy suroviny až k hotové. Technologie airlaid byla vyvinuta v Dánsku.

Dále: Ubrusy a ubrousky , obaly potravin, zdravotní pomocné prostředky, filtry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.