Malé auto pro ženu

Chtěla bych si koupit nové malé auto , ale jelikož tomu vůbec nerozumím, potřebovala bych názor někoho zkušenějšího. Které byste mi doporučili? Jaké vybrat menší auto pro ženu ? Spolehlivé auto pro ženu do cca 1tis.


Malé auto pro ženu – Ford Ka. Jedná se o vůbec nejmenší For který kdy existoval, a dokonce byl i koncipovaný jako miniautomobil pro ženy.

Pokud nemáte na nové, bývá vcelku obvyklým cenovým stropem částka okolo tisíc korun. Co za takové peníze pořídit, aby se to vaší drahé polovičce líbilo a bylo to aspoň trochu bezpečné, spolehlivé a prostorné . Obecně lze říci, že ženy tolik nezajímá výkon motoru či zrychlení, ale všímají si spíše bezpečnostních prvků a praktického řešení úložného prostoru. Pojďme se na auto pro ženu podívat ze třech různých úhlů pohledu. Nejprve jako na malé auto , které však musí pojmout i dětský kočárek. Ne každý potřebuje do města velké SUV.


S délkou jen o zhruba osm centimetrů delší než má Citigo se . Diskuze pod článkeNedávno jsem vybíral nové auto do města, které mělo zároveň sloužit jako druhé auto pro mou přítelkyni.

Octavia, s velkou deformační zónou. Pro mladé páry nebo rodiny s dětmi, které si nemohou dovolit dražší vozy, se často jako jediná rozumná možnost nabízí sáhnout po ojetém vozidle. Nutné je však dobře vybírat. Podíváme se s vámi na nejoblíbenější ojeté vozy . Stopy Yetiho jsou příchodem modelu Škoda Karoq nadobro zaváty a tímto kompaktním SUV Škodovka rovněž uzavírá letošní rok plný novinek. Na sicilských silnicích jsem měl možnost strávit za volantem Karoqu prvních pár stovek kilometrů.


Moje dojmy z motorizace 1. Zatímco o mužích se ne zrovna lichotivě říká, že si rádi velkým autem zvyšují nízké sebevědomí, ženy obyčejně dávají přednost menším vozům. Pro ně totiž auto ve většině případů nebývá vizitkou prestiže, ale zkrátka potřebují šikovný a zároveň elegantní dopravní prostředek. Však se také při výběru nového vozu netážou. Kdo si kupuje malé auto (abychom byli přesní, tak zástupce segmentu B), patrně nemá v úmyslu jej využívat coby rodinné přibližovalo. Na druhou stranu, spousta aut této třídy u nás úlohu takového vozidla supluje.


Pokud máte malé dítě a kočárek běžných rozměrů, pak může zástupce segmentu B roli. V dalších článcích vám třeba poradíme, kdy si koupit naftový a kdy benzínový motor, jestli si vybrat miniauto nebo malé auto (věřte, je v tom rozdíl!) nebo jestli vybírat u nás či v. Tu sice budete muset udělat nakonec stejně sama, ale připravit papíry pro zapsání auta do registru je celkem úmorné a pro odborníky to nejmenší. O ženách se často vtipkuje, že jsou mizerné řidičky.


K prolomení tohoto stereotypu rozhodně nepřispěla motoristka z britského Surrey, která se déle než sedm minut snažila své malé auto zaparkovat na místě dvakrát tak velkém. Po mnoha manévrech se jí to nakonec podařilo.

Video jejího snažení pořídil. Nejúspornější malé auto současného českého trhu? Volkswagen Polo s malým dieselovým motorem 1. Vyvažuje to bohatá výbava.


Připravili jsme si zajímavé tipy pro ty, co shánějí druhé auto do rodiny pro ženu či děti a pro ty, kteří se budou přepravovat převážně po městě, do. Auto Diskont si vyhrazuje právo kdykoliv bez předchozího upozornění změnit nebo odstranit jakoukoliv část obsahu těchto internetových stránek. Akční cena“ Koupi vozu za Akční cenu mohou využít všichni zákazníci, kteří pro koupi vozu využijí možnosti financování s vybranými produkty našich partnerů.


Pro samočinné řazení nemusíte nutně vybírat na trhu nových vozů, i nabídka mezi ojetými auty je velmi slušná. Jak ale vlastně správné menší ojeté auto s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.