Test odolných telefonů

Hledáte chytrý telefon , který se jen tak nerozbije? Kterému nevadí voda, prach, změna teplot ani pád z výšky? Chcete robustní zařízení, které využijete při outdoorových aktivitách nebo těžké práci?


Pak je tu pro vás kategorie odolných neboli outdoorových telefonů. Přehledný test kvalitních odolných telefonů.

Vybrali jsme nejlepší outdoor telefony na trhu. Zjistěte, jaké jsou nejlepší odolné mobilní telefony vhodné pro outdoor i do práce. Recenze TOP nejlepších dle naší redakce.


Srovnání a porovnání, testy. Na výběr jsou modely jak od výrobců, kteří se na tento typ mobilů specializují, tak od klasických známých značek. Prehľadný test kvalitných odolných telefónov.


V tomto současném tržním prostoru každý zákazník vyžaduje, aby byly jejich mobilní telefony vysoce odolné , zejména ti, kteří v terénu pracují kvůli svým pracovním podmínkám, což je pro choulostivé smartphony velmi riskantní, takže vzniká otázka, jaký telefon bychom mohli koupit?

Chytrý telefon , který je . Tento test vznikl jako přehled a srovnání odolných smartphonů s úhlopříčkou pod pět palců. Kompaktní telefony ale bohužel skoro nikdo nedělá. Jak vybírat odolný telefon. Testy byly prováděny nejen v terénu, třeba na stavbě, ale i při běžném užívání – voděodolnost telefonu byla zjištěna tím, že nám telefon spadl do kbelíku s vodou. Tyto telefony by měly splňovat certifikaci IP – kdy je telefon prachu a voděodolný při ponoření do jednoho metru po dobu třiceti . Aktuální články a další obsah týkající se tématu odolné telefony.


Z pohledu hardwaru na tom budou odolné telefony vždy o něco hůře než standardní smartphony, jelikož chcete-li vylepšit konstrukci, musíte někde „ušetřit“. Možná se vám může zdát i cena poněkud vyšší, ale v kategorii odolných telefonů je to jedna z těch nižších. V dnešním výběru se zaměříme na skutečně odolné telefony Všechny odolají vodě, prachu či pádům z takřka dvou metrů Zvolili jsme zástupce značek CAT a Samsung. Testujeme všechny telefony , které se oficiálně prodávají na českém trhu.


Odolné mobilní telefony. Tento tlačítkový telefon s 4displejem vyniká vysokou odolností a nízkou cenou. Výrobci chytrých telefonů se snaží udělat své telefony odolnější , používají lepší tvrzenější skla, odolnější materiály, různé stupně voděoodolnosti, tvrzené okraje a lepší kryty.


Nedávno například Ulefone představil vylepšený model Armor který nabízí poměrně slušný výkon za přijatelnou cenu.

V poslední době se na trhu v České republice objevuje stále více zástupců segmentu odolných telefonů , více či méně zdařilých, od známých či neznámých značek. Tip: Pokud si chcete ověřit odolnost telefonu v praxi nejsnadnější řešení je napsat jeho jméno do a přidat slovo „ test “, či „crash test “.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.