Retro uchytky

Nábytkové úchytky a madla se rozlišují především podle rozteče, tj. Historická úchytka, starožitná úchytka, nábytková úchytka, starobylá úchytka, rustikální úchytka, retro , Historická úchytka kapsa, starožitná úchytka, nábytková úchytka kapsa, starobylá úchytka, rustikální. Restaurujete staré skříně po babičce?


Retro úchytky na predaj. Výměna kování dokáže udělat zázraky. Nahraďte staré úchytky například porcelánovými knopkami v retro nebo vintage stylu a získáte originální kus nábytku.

Madlo C-5-Gstarý cín. Copyright by vintage -dekoracie. Rémy Martin Nábytková retro úchytka 4ks - designové a stylové úchytky kličky do baru n vinárny. Barva: Antická mosaz Balení obsahuje: 4ks kličky8ks šroubky Šroubky standardně dodávány o délce mm.


Kč s DPH od 6Kč bez DPH. MIJA na rustikálne, vintage alebo vidiecke nábytky. Od talianského výrobcu BOSETTI MARELLA. Dotvorte si svoj jedinečný nábytok s týmito luxusnými úchytkami.


Mona 97xmm staromosadz.

Hmotnosť: 021kg , kov. Knopka průměr mm, šířka: 20mm, výška: mm, povrch: světlý bronz, neobsahuje šroubky. Světle růžové porcelánové madlo na šuplík s květinou, ručně malované, 4cm. Porcelánové madlo na šuplík ,antik úprava, prům.


Krásne doplnia a oživia nábytok. Kovová úchytka Marrakech. Drevené retro úchytky , Cena: Dohodou, Lokalita: Žilina. Na dveřích šachovnicová intarzie. Skříň asi z 50-tych let.


This Pin was discovered by Lenka Šplíchalová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bezplatná inzercia, retro uchytky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s retro úchytkami na kuchynskú linku. Chcela by som ich ladené do čierna. Neviete poradiť, kde sa dajú kúpiť? KNK OD Slimák na sklade.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.