Prodám stroj na cukrovou vatu

Inzeráty stroj na cukrovou vatu - aktuální inzeráty na Sbazar. Hledáte cukrovou na stroj vatu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Cukrova vata - Profesionalni stroj na cukrovou vatu.


Prodam tenhle profi elektricky stroj na cukrovou vatu. Stroj je novy se zarukou v originalnim baleni.

Ma krasny dizajn, s kterym se bezne stroje na poutich nemohou srovnavat. Soucasti baleni je hygie. Pekařské plechy -nové i starší,pekař. Dle požadavku vyrobím také jiné rozměry a materialy,opravím,poradím,pomohu nebo dodám opravené pek.


Rychla navratnost penez. S tímto vysoce efektivním strojem na cukrovou vatu s poklopem si můžete udělat velkou, nadýchanou cukrovou vatu už během sekund! Skvěle se hodí na narozeninové párty, oslavy ukončení studia, karnevaly, poutě apod. Dá se velmi snadno obsluhovat.


Prodám výrobník cukrové vaty domácí výroby, který byl používán na poutích.

K provozu potřebuje 230V pro motor (přes měnič by šle dát ale i na autobaterii) a dále plynovou bombu pro výrobu vaty. Já výrobník již nepoužívám a leží mi doma ladem. Jako plyn se používá propan a nebo propan butan. Prodám stroj na výrobu cukrové vaty - prodám , inzerce. Prodávám stroj na výrobu cukrové vaty stroj - je orig.


W, hlava je z mosazi, orig. W, slušný výkon při nízkém příkonu el. Nastavitelná teplota, digitální displej. Profesionální zařízení na výrobu cukrové vaty od výrobce Gold Medal Products Co.


Stroj vyrobí velmi jemnou cukrovou vatu , kterou je . Výrobník cukrové vaty Orava CM-5Tento přístroj je skvělým doplňkem vašich oslav, svátečních příležitostí a párty. Vaše děti to jistě ocení. Po dokončení cukrové vaty se. Maminky, máte zkušenosti s nějakou konktrétní značkou stroje na výrobu cukrové vaty.


ARIETE, CLATRONIC nebo jiná? Nebo je to další lapač prachu? Jak dlouho trvá výroba jedné vaty? Jak velká porce je z jedné dávky.

Barviva a příchutě do cukrové vaty - meloun zelený 454g - Stroje na cukrovou vatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.