Plastové sudy 60l

Plastový sud FASET UN pro kapalné látky 60L modrý. Jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Hledáte 60l plastovy sud?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Plastove sudy 60l s drzadly a dvema viky 2Kč , České Budějovice .

Plastové sudy 1Kč , Plzeň Plastové sudy Plastové sudy 200Lna voduks. Nejširší výběr plastových sudů na sypké látky s odnímatelným víkem a sudy na kapaliny se zátkami. Plechové sudy na skladování a přepravu kapalin nebo sypkých látek. Tento sud tedy lze používat například i na . Kategorie: plastové sudy , kádě, barely. Prodam plastove sudy 60l , Cena: €, Lokalita: Žilina.


Predam 250l potravinarske Plastove sudy,cena 19euro kus.

Predám kvalitné iba raz použité cca L plastové sudy vhodné na kvas, vodu, krmoviny, pomyje atď. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l , 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Sudy mají UN homologaci - UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Prodám plastové Sudy : 60L 2Kč (minimální odběr kusy) k prodeji 10ks Orientační rozměry: (60L - průměr 40cm, výška 63cm, průměr hrdla 32cm) Využití např.


Nikam Sudy neposílám, žádné PPL ani jiný způsob dopravy. V barelech byla importována zelenina. Sudy a barely z plechu jsou vhodné pro přepravu nebezpečných látek, dle předpisů ADR, IATA-DGR či IMDG. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Nabízíme plechové sudy se zátkami ne.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. L su modrý, pákový uzávěr, vstup 32cm, vypláchnutý empty.


Hygienicky nezávadné plastové barely s madly a otočným uzávěrem. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.

Počet kusů v balení: 20. Cena bez DPH za ks, 31Kč. Zavírání na sponku, dvě ucha na přenášení. Velmi dobrý stav, vhodné na cokoli, obilí, kvas, vodu, atd.


Rozvoz do 50km z Polešovic za mírný poplatek. V případě odběru většího množství, možná sleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.