Nádoba s plovoucím víkem

Mají pohyblivé plovoucí víko , opatřené originální Italskou potravinářskou těsnicí duší. V ceně nádoby je duše, zakončená autoventilkem. K nádobě je možné dodat i originální nerezovou pumpičku s manometrem za příplatek 7Kč. Poznámka: Nádoby mají standardně zatavená dvě nerezová šroubení . Nádoby s plovoucím víkem jsou stojaté válcové nádoby a jsou vyráběny v průměrech 345578a 135cm.


Nádoby jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu rotačním natavováním.

SHARE : ZDE NALEZNETE CENÍKY NAŠICH VÝROBKŮ A NÁVODY. Nerezové nádoby s plovoucím víkem. Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a . Vnitřní strana každé nádoby je leštěná, což zabraňuje usazování vinného kamene. NÁDRŽE NA DUŠI zahrnují protiprašné víko, plovoucí víko , kvasnou zátku, duši, pumpičku, nohy, příslušné ventily.


NÁDRŽE S POUŽITÍM PARAFÍNOVÉHO OLEJE zahrnují protiprašné . L), průměr (cm), výška (cm), cena (Kč bez DPH). Samostatnou variantou, která se v současné době hojně využívá pro přepravu sudového ( stáčeného) vína, je kontejner pro víno (KEG). Nádrže s plochým dnem s plovoucím víkem.

Jde o nerezovou nádobu o objemu až litrů. V posledním období začali vinaři ve zvýšeném měřítku používat nádrže s plovoucím víkem. Tyto si brzy získaly velkou oblibu a dnes jsou naším nejžádanějším výrobkem. V nádobě s plovoucím víkem můžete dlouhodobě uskladnit víno, bez rizika oxidace.


Vzduchem nafouknutá duše totiž dokonale dotěsní spáru mezi . Zvolené téma obsahuje celkem odpovědi. Do diskuze (hlasů) se naposledy zapojil uživatel Brumovice a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvky - ze (z celkově). Zdravym, nevíte někdo o dobré firmě která vyrábí plastové nádoby s. Nádoby a nádrže z ušlechtilé oceli umožňují uživateli vést víno požadovaným směrem a aktivně zasahovat do všech vinařských procesů (macerace, fermentace, zrání, čiření, školení),. Výhoda je snadná manipulace a nižší pořizovací náklady.


Možnost využití i jako tzv. Mlýnky,odstopkovače,mlynkoodzrňovače,lisy, nádoby ,sudy, nádrže,vinifikátory, barikové sudy,filtry,čerpadla,kalolisy,plničky, etiketovačky,uzavírací zařízení, uzávěry,přípravky,laboratorní sklo. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice.


Jedná se o otevřené nádoby s víkem plovoucím na hladině kapaliny. Nádoba je ve spodní části na boku opatřena odběrným místem a ve dně totální výpustí ukončené trubkovými závity. Konstrukce umožňuje pokaždé přizpůsobení ke skladovanému množství vína.


Kuželový tvar plovoucího víka nám zajišťuje, že se pod ním nenachází vzduch, který znehodnocuje víno.

Utěsnění víka je zajištěno pneumatickou vzdušnicí. Vybavení, počet ventilů, otvorů a ostatního příslušenství lze přizpůsobit všem Vašim .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.