Motouz jutový

Kancelářské potřeby za nejlepší ceny. Nejširší nabídka kancelářských potřeb. Vaky, horolana, lana, šňůry, provazy, popruhy, úvazky. Motouz - jutový , g 1CZK.


Jsou vhodné také k výrobě přírodních.

Cena za kus, 4Kč, 5Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Ekologický výrobek Český výrobek. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Minimální prodejní balení: ks. Sdílet produkt na sociálních sítích: Skladeano. Obalové materiály, lepicí pásky.

Hmotnost klubka = g ± , průměr motouzu = mm ± , návin 50 . Provázek se dá roztáhnout až na 3cm. Přírodní papírový motouz v návinu na cívce 40m. Orientační průměr je 3mm. Na centrálním skladě k dodání do hodin.


Vybírejte z širokého sortimentu. HEMP hnědý motouz vyrobený z přírodníh. Velkoobchod papírem, drogerie, tonery,obalový materiál. Jutový motouz - barevný - 2g.


Naše cena s DPH: 5Kč (bez DPH 4Kč ). Lněné motouzy jsou vhodné pro běžné převazování menších přepravních obalů, případně pro svazování zboží do svazků. Konopný a jutový motouz je v. Vyrábíme motouzy a klubíčka ve velikostech od 40g do 5kg. Na zakázku vyrobíme motouzy a klubíčka jaké potřebujete. Fotografie je pouze ilustrační - barva provazu je přírodní.


Barvený jutový motouz pro běžné vázání a dekorační účely.

Pevný jutový motouz s všestranným . Provaz, motouz jutový - návin cca 2m. Ušetříte: Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.