Lis na sýr bazar

Inzeráty lis - aktuální inzeráty na Sbazar. Posouváním závaží lze docílit potřebného tlaku dle druhu sýra či tvarohu. Základní deska je 50x25cm,výška 50cm a délka ramene 55cm. Skvělý pomocník při výrobě polotvrdých a tvrdých sýrů. Při objednání dvou kusů 100kč sleva.


Lis posílám i na dobírku.

Nedávno jsem dostala v komentáři prosbu ohledně lisu na sýr. Tak dnes se k tomu dostávám. Lisování sýrové hmoty je důležité proto, aby se spojila sýrová zrna. Sýry, které nemají být tvrdé, těm stačí lisování vlastní vahou.


Lisování se děje zhruba v rozmezí 4-hodiny a je důležitý i postup lisování. Nabídka pro ty, kdo mají zájem o lis na sýry a neumějí si ho vyrobit. Jedná se přesně o tento pákový lis, který používáme my.


STačí se obrátit na pana Chábka, který lisy za 79- Kč dělá.

Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě . Tlak je možné postupně zvyšovat posouváním závaží. S pětikilovým závažím lze vytvořit tlak až 24kg. Prodávám lisy na lisování sýrů.


Objednávky s adresou zasílejte e-mailem farma. V ceně je zahrnuta doprava po území ČR. Bazar , Domácí sýr jde vyrobit v každé domácnosti. Vhodný pro lisování tvrdých a polotvrdých sýrů tipu gouda apod. Pec rotační Bongard Oscar včetně 6-ti vozíků.


Potravinářské lisy, bazar na potravinářské stroje MLÝNEK NA MASO 230V. Kónický vykulovač těsta Glimek CR 260. Dělička těsta Esmach RED 36. Pierogi stroje a zařízení, knedlíky. NOVĚ PRODLOUŽENÝ ZDVIH ŠROUBOVNICE.


Vyrobený z bukového dřeva, zá. Bezplatná inzercia, predam lis predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Lisy na sýry - sýrařské lisy na lisování sýřeniny při výrobě polotvrdých a tvrdých sýrů ve formách. Mezi našimy lisy najdete především hobby lisy. Ale najdete zde i sýrařský lis pro profesionály.


Omlouváme se Vám, ale tato stránka je zastaralá nebo jste zadali špatně URL adresu. Použít vyhledávání v liště. Přestože výroba sýrů je obecně docela věda, Stanislava Smolová ukáže jednoduchý postup, který se podle ní nedá pokazit. Nabízím lis na lisování sýrů a tvarohu.


Na důležitý proces lisování sýřeniny si už nechala vyrobit i jednoduchý lis , ten si ale každý v reálu může nahradit třeba barelem s vodou nebo starou činkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.