Keramické pivní tácky

Tento keramický podtácek je na obvodu opatřen neglazovaným pruhem, kam lze tužkou čárkovat vypitá piva. Každý pivař tak vždy pozná, kolik toho vypil. Papírové a keramické pivní tácky pod sklenice.


Sice už na něj nejde psát tužkou, ale svoje kouzlo neztratil. Když si keramické podtácky pořídíte do své restaurace, dodá jí to starou dobrou prvorepublikovou atmosféru.

Možná sleva při odběru a více kusů. TÁCEK PIVNÍ porcelánový bílý, Pivní sklo - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři. Především si prohlédněte naši nabídku keramických pivních podtácků, které ochrání váš stůl i příjemně načatý pivní večer od zkázy.


Pro malé pivovary, restaurace, hostince. Keramické podtácky pod pivo.

Porcelánové podtácky na pivo a jiné nápoje s potiskem loga. Pivní porcelánový podtácek I jakosti s reklamním potiskem. Tácky , ruční výroba ve čtyřech barvách rodu Vítkovců - bílá, červená, zelená, žlutá.


Labem oddíl B, vložka 1tel. Pivní tácek (či pivní podtácek, podložka pod pivo) je v současné době používán jako ochrana stolu před jeho ušpiněním pivem či před vzdušnou vlhkostí zkondenzovanou na vnějším povrchu sklenice. Ruční výroba originálních keramických pivních podtácků. Jedná se o různé druhy použitých keramických tácků.


Podkrýgl prostě Bierdeckel Pokusím se vám představit takové, trochu netradiční, ale někdy i keramické zboží. Prodám 3kusů pivních tácků. Některé tácky jsou po kuse, jiné po více kusech. U těchto tácků je cena korun za kus. Tato nabídka od prodejce lahvacbyla archivována dne 8. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 36Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! PIVNÍ SKLENICE OSTRAVAR.

Pivní tácky , pivní suvenýry, bazar, inzerce PIVNÍ SKLENICE RADEGAST. KOUPÍM STARÉ PIVNÍ PŮLLITRY. Půllitry opatřujeme rovněž cínovými víčky.


Pivní sklenice i další zboží na pivo využívá řada českých i zahraničních pivovarů. V naší nabídce naleznete vše od pivní sklenice, přes pivní korbel, keramické pivní podtácky , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.