Domácí burger houska

Tohle je testo na normalni HUTNE pecivo, houska na hamburger je uplne nco jineho. Je to dobre maximalne na bagetu. Když jsem se začala shánět po všech receptech a informacích o tom, jak si doma stvořit dokonalý burger , v případů receptů jsem narazila na fatální problém.


V ingrediencích mi napsali třeba „ks hamburgerových bulek“… No… A? Housticky vypadaji krasne, ale strukturou mi pripominaji spis knedlik nez housku … Neumite poradit?

Děkuji za skvělý recept na domácí housky ! Jen se po nich zaprášilo a další pečení už probíhalo z dvojité dávky! Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. Burger se směsí hub a mladým česnekem. Buď si koupíte tu šílenost, co prodávaj v obchodech nebo se pustíte do těch domácích.


Dlouho jsem zkoušela různý recepty, . Houstičky na domácí burger si snadno připravíte i doma! Vyzkoušejte si recept, který.

Vezměte to letos pěkně od základů a ohromte všechny domácími máslovými bulkami, které vyzdvihnou vaše burgery do nadpozemských výšin! Nejdřív si udělej domácí housky. Burger může být sebelepší, ale pokud bulka nebude stát za to, celé jídlo tak dost ztratí. Nechej si vzejít kvásek, čerstvé droždí rozdrob do hrnečku s vlažnou vodou, přidej špetku mouky a cukru. Ulož na několik minut na teplé místo, dokud ti kvásek pěkně nevzejde.


Vajíčko si lehce vyšlehej a . Po další chvíli kynutí si dáme na vál, rozkrájíme na jednotlivé housky (já jich měla 5) a každou jednotlivou housku si zaobalíme na požadovaný tvar (hladký, krásně kulatý a spoj dospodu). Recept na housky je od KOKO, maso sem si dělala dle chuti své i dresing. Během kynutí můžete housky lehce rosit vodou z rozprašovače, doba kynutí závisí na teplotě, vlhkosti vzduchu, náladě pekaře a dalších proměnných,. D nevím jestli jsem málo prohnětla nebo málo nechala kynout, ale určitě zkusím znovu, ale nevadí, mi dají krásný burger , ani je . Nejprve si připravte domácí tatarku: 1) V míse smíchejte majonézu s jogurtem. Vmíchejte nakrájenou šalotku, cibuli a okurky a pořádně promíchejte.


Dochuťte worcesterskou omáčkou, solí a pepřem. Promíchejte a dejte do lednice. A jděte na burgery : 4) Burgery opečte z obou stran na oleji.


Do vlazneho mleka pridame drozdi, cukr a rozmichame.

Chcete-li svůj hamburger dotáhnout k dokonalosti, zkuste upéct bulky domácí. Stojí to sice trochu času a energie, ale. Recepty na božské domácí hamburgerové bulky. Grilovací sezóna se blíží a tak se hodí oprášit můj starý bulkový recept a nahrát ho.


V dnešní době máme možnosti, jak sehnat bulku na burger. Buď si jí můžeme koupit, ale to je většinou taková ta vzduchem napuštěná bulka, která se při prvním kousnutí rozpadne. Domácí bulka je korunou hamburgeru. Já domácím hamburgerovým houskám dodávám na chuti a trvanlivosti jednoduchým prefermentem a ve výjimečných případech i zvýšenou dávkou másla. Na kusů: 370g hladké mouky 30g najemno nastrouhané mrkve 230ml vody 7g čerstvého droždí 15g olivového oleje 15g slunečnicového oleje 10g cukru krystal 7g soli.


Na pomašlování: 30ml horké vody 4g sody sezam. Droždí rozmícháme ve vodě, . Dobrý burger samozřejmě s fast foody nemá vůbec nic společného. Zkuste různé druhy mletých mas (nejlepší je míchané hovězí s vepřovým, ale také třeba mleté krůtí!) ochutit jen solí, pepřem a čerstvými bylinkami podle chuti.


Zdaleka největší úspěch ale vždy budou mít domácí housky. Z tohoto receptu jich budete mít buď . Jak upéct úžasnou domácí hamburgerovou bulku? Koko vyrazila pro inspiraci do bistra Dish, burger ochutí majonézou á la Caesar a až dokoukáte video, poběžíte pro kvasnice do krámu.


Zdarec kočky, nechci do toho kecat, jen malá rada. Hlavně se musíte dobře postarat o maso, pak bude výsledek vždy. Všechno, co o hamburgerech vím, jsem vyzvěděla od Viktora, majitele bistra Yes burger (čtěte česky pro vyniknutí dvojsmyslu), které si zakládáí na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.