Restaurace 1837

Prostředí restaurace Prostorná restaurace zdobená secesními prvky z období belle epoque nabízí ve své hlavní čá. Nechte se svést vůní kávy a výhledy k Zlatohorské vrchovině stejně tak, jako její první hosté okouzlujícího období belle epoque, kdy Evropu ovládla secese, a v našich lázních se právě začalo budovat impozantní Sanatorium Priessnitz. Podlehněte této atmosféře v tradiční lázeňské kavárně WIENER KAFFEE HAUS.


V Denním baru si pak můžete odpočinout u sklenice vína či ovocného moštu. Hydroterapii využívali již ve starověku, pro moderního člověka ji znovuobjevil až Vincenz Priessnitz.

V Priessnitzových léčebných lázních v Jeseníku, považovaných tak za první vodoléčebný ústav na světě, jsou jedním z hlavních zážitků Priessnitzovy procedury, brouzdání v jedinečné „vodní zahradě“ s masážními chodníky, . Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°. Přijďte navštívit naši zrekonstruovanou restauraci v moderním stylu a posedět v příjemném prostředí. Bohatá nabídka hotových i minutkových jídel a výborný Plzeňský prazdroj. Firemní večírky, rodinné oslavy, svatby, sportovní přenosy.


Naše restaurace se nachází nedaleko stanice metra Budějovická Praha 4. Termín trvání festivalu: 14.

Grilovaný steak z krkovičky na bramborovo křenovém pyré. Marinovaný špíz v bylinkovém oleji s cibulkou a paprikou, malý zeleninový salátek, křenový dresink, rozpečený chléb. Otevření síně osobností a slavnostní křest knihy.


IVOTABĚH VINCENZE PRIESSNITZE”. Taneční večer se skupinou BTJ Krnov. Jídelní lístek hotových jídel (hotovek) ve Strakonicích pro den 15. Ochutnávka Gräfenberg Walking.


Aktuální hotovky pro dnešek najdete vždy na . Díky stoleté historii svých prostor a atraktivní lokaci na rohu ul. Míru a Třebízského v centru Rokycan je restaurant NA STŘELNICI nejen turisticky přitažlivým místem, ale i ideálním místem setkávání lidí, kteří ctí historii a tradici s inspirující, originální atmosférou. Jste zde: Svatební kytice. Po, Út, St, Čt, Pá, So, Ne. Vyhledávání trasy MH autem a metrem ve městě Praha.


Jedná se o původní restauraci U Krále Šumavy z filmu Karla Kachyni Král Šumavy. Restaurace nabízí nejen tradiční českou kuchyni, ale i staročeská a šumavská jídla a zvěřinu. Každý den Vám připravujeme zvýhodněné polední menu.

Saté Kampar, Filadelfie. El Coladito Cafeteria ve městě Miami, recenze opravdových lidí. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve městě Miami a okolí. Orba défuge rewolucjza swé bohatstwj, prümysl za swé neypeknègssj rozkwetnutj wlädé cjsarské, restaurace nassla üwerek w newyhnutelnosti.


Měli jsme v úmyslu zřídit ubytování v anglickém „Bed And Breakfast“ stylu. Pohodlné, kompletně vybavené pokoje a bohatá snídaně. Ubytování, které vyhovuje zákazníkům na cestách. Restaurace je členem Asociace hotelů a restaurací ČR a zakládající člen profesního sdružení “JIŽNÍ ČECHY POHOSTINNÉ”.


Nahlásit neaktuální údaje. Provozní doba: PO: 11:00– 23:00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.