Zátkovačka na korky

Zátkovačka ruční - přírodní korky. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Ruční zátkovačka lahví na korkové zátky, páková, dvouramenná. Princip je stejný jako u zátkovaček na standardní korky.


Jednoduché použití pro vinaře s malou produkcí.

Rozdíl je pouze v průměru. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Demižony na víno, odměrné válce a nádoby, laboratorní přístroje, kónické korky do lahví a sudů, papírové kartony a další potřeby pro vinaře.


Nosným programem firmy . Vinařské potřeby Ostatní vinařské. Ruční dvouramenná zátkovačka korkových zátek, vhodná pro rychlé zátkování menšího počtu lahví. Uzavření lahve je dosaženo protlačením korku kónickou hlavou.


Kliešte na uzatvorenie plechové uzáveru na alkolových fľaškách.

Určená na veľkosť uzáveru 35´. Návod: Po naskrutkovaní a dotiahnutí uzáveru na. Stojanová zátkovačka s nilonovými čelusťami.


Balík na sračku, zatím co obsah byl DŮKLADNĚ a dokonale zabalen, bez poškození. Doručená zátkovačka je dle mého lepší a vytuněnější než na obrázku v . Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO - páková stojanová zátkovačka lahví na korkové zátky, univerzální korkovací stojanové zařízení na zátkování láhví na víno, láhve na šumivé víno a pivní láhve korkovými zátkami. ZÁTKOVAČKA STOJANOVÁ ECO. Skladem u výrobce Zboží objednáváme ještě ten den u výrobce (vyjma víkendů a svatků), aby bylo u Vás co nejdříve. Zdravím, mám takový problém.


Před časem jsem koupil použitou ruční zátkovačku, viz foto. Když jsem zkusil dát starej korek, tak jsem jsi všiml, že když jsem ho protáhl, tak na něm byly malé šupinky kovu (špónky). Mechanická stojanová zátkovačka na pohodlné zátkovanie sklenených fliaš s korkovými alebo syntetickými zátkami do priemeru mm.


Vhodná pre rôzne výšky štandardných fliaš od l - l. Pevné čeľuste na stláčanie zátky sú vyrobené z tvrdeného plastu, kroré sú šetrné ku korkovej zátke. Jen korkové zátky stály 4kč za kus. Poštovné při platbě předem je 1kč a poštovné při odeslání na dobírku je 1kč.


Ručná uzatváračka fliaš ECO pre korkové štuple s priemerom do mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.