Sada kruhů na pletení

Sada obsahuje velikost kruhů na pletení (1, 1 a 2cm), nástroje (jehlice a háček) a návod na pletení v češtině. Set pletací kruhový PRYM - ks (Set pletací kruhový PRYM - ks). Sada kruhů na pletení čepic, šál a jiných výrobků. Pletací kruhy , kruhy na pletení , kroužky na pletení , sada kroužků.


Funguje jako cívka na pletení dutinek. Není zapotřebí umět plést.

Včetně zahnutého háčku pro snadné snímání ok, plastové jehly k zapošívání přízí a podrobného návodu. S mlýnkem na pletení zvládne uplést originální výrobek i úplný začátečník. S plastovým pletacím kruhem nemusíte umět plést na klasických pletacích jehlicích. Rychle a snadno zhotovíte d… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Sada kruhy rozměrů 135mm, 180mm, 230mm, 280mm.


Háček a jehla v příslušenství. Mlýnek pro kreativní tvorbu pletených šňůr. Pro pletení čepic a pod.


Pletací sada obsahuje kruhy na pletení o velikosti 14cm, 19cm, 24cm, 29cm, pomocné nástroje (jehlice a háček).

Nabízí srovnání cen produktů a porovnání internetových obchodů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na pletacích kruzích můžete vytvářet tunely i rovné díly - šály , čepice, obaly na květináče, sedáky na židle, podložky pod hrnce, koberečky.


Nové, komplet sada v obalu. Dají se s ním tvořit kouzelné. Porovnání cen sada kruhu na pleteni , srovnání cen sada kruhu na pleteni na portálu HLEDEJCENY. Obchůdek je OTEVŘEN a připraven Vám nabídnout naše kreativní zboží - převážně špagáty a bavlněné šňůry a veškeré pomůcky pro pletení a háčkování. Sada na pletení , kruhy , návo jehlice a háček - Cena za jednu sadu.


Pletení na kruhu zvládnou i děti, je to pro ně zajímavá kreativní zábava. Prodám novou sadu na pletení, vhodné i jako dárek. Balení obsahuje kovový háček . Hledáte dutinek pleteni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Disney pletení , Ledové království od specialisty na elektro.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. S bohatým příslušenstvím si mohou malé princezny vytvořit roztomilého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.