Základní barmanský kurz

Barmanské kurzy vedou profesionální barmani. Specializujeme se na realizaci barmanského servisu a na pořádání barmanských kurzů a gastronomických školení. Požadovaný počet absolventů - (max.25) osob.


Základní nabídka se vztahuje: Mix It Up! Kurz je zakončen písemnou a praktickou zkouškou.

Mezinárodní barmanské asociace) v českém a anglickém jazyce. Vlastnictví certifikátu výrazně. V tomto intenzivním kurzu dostanete odpovědi na základní otázky. V praktické části se naučíte míchat ty nejznámější drinky na světě – Cosmopolitan, Mojito, Cuba Libre a spol.


Moderní barmanská škola se sídlem v Praze. ZÁKLADNÍ BARMANSKÝ KURZ 10. KURZ JE URČEN PRO VŠECHNY, KTEŘÍ MAJÍ ZÁJEM .

Kurz seznamuje se základními barmanskými dovednostmi, základy zbožíznalství, a každý absolvent si procvičí míchací . Kdo koktejly umí, je mezi hosty velice uznáván a jeho párty není nikdy propadák. Navíc pít stále totéž je nudné, trendem je kreativní míchání za použití. Tento základní kurz je zaměřen také na použití alternativního vybavení – když nemáte speciální barmanské náčiní. CBA), zastoupená panem Milošem Tretterem, pořádá na ISŠ Cheb základní barmanský kurz.


Zborovské ulici základní barmanský kurz , který vedl zkušený lektor Martin Smolný z Pardubic. Pod vedením Martina Smolného, lektora České barmanské asociace, se přítomní naučili základům techniky přípravy míchaných nápojů, získali mnoho informací a řadu dalších zajímavostí ze zbožíznalství. Union a členem Asociace hotelů a restaurací.


Profesionální praxe za barem začala s uznávaným barmanem Romanem Uhlířem, který ho po ukončení kurzu ve své barmanské škole R. Shop bral na prestižní cateringové akce. Od té doby se Tomáš začal věnovat . Jak se říká té nálevce ve tvaru přesýpacích hodin? Proč musí pravý absinth obsahovat jakousi „svatou trojici“?


Hotelová škola Plzeň nabízí učebních oborů. Obchod ověřený zákazníky.

Cukráři, kuchaři, hotelnictví a cestovní ruch, čišník a servírka, ekonomika podnikání v potravinářství, řezník a uzenář. Všem žákům nabízíme základní barmanský kurz. Přihlášení a bližší informace v Labence, kancelář vedení OV – p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.