Velké nalepovací hodiny

Samolepka je dodávána ve barevných odstínech. Hledáte nalepovací hodiny na zed? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. D nalepovací hodiny jsou v poslední době velkým hitem. Jak by také ne, vždyť jsou krásné, elegantní, moderní a díky osvědčenému hodinovému strojku Quartz také velmi spolehlivé.


Strojek hodin je schován v precizně zpracovaném pouzdru z nerez oceli.

Nalepovací čísla jsou v černé barvě a ciferník se strojkem tak . Nástěnné nalepovací hodiny přímo od výrobce od 1Kč. Máme skladem, osobní doběr. Luxusní nalepovací nástěnné hodiny. Plně tvarované plastové číslice v různých barvách. Možnost libovolně poskládat a nalepit čísla a indexy hodin.


Součástí dodávky jsou samolepící čísla, indexy, ručičky, hodinový strojek, obrázkový návod v češtině a šablona pro nalepení. Lepí se pouze čísla, strojek je určen na zavěšení. Velké nalepovací hodiny BIG s arabskými číslicemi - levněji.

Velké černé samolepící nástěnné hodiny. Velké samolepící nástěnné hodiny BIG s číslicemi. Funkční dekorace na zeď OPRAVDU VELKÉ HODINY.


Sháníte nástěnné nalepovací hodiny na zeď? Je spousta druhů, ale které si vybrat? Shromáždili jsme pro vás nejlepší a nejprodávanější nalepovací hodiny na stěnu. U nalepovacích hodin je veliká výhoda, že si hodiny můžete nalepit sami, tak jak uznáte za vhodné.


Každé nalepovací hodiny na zeď jsou něčím rozdílné a . Svým vzhledem a velikostí zaujmou všechny návštěvníky. Moderní designové nalepovací nástěnné hodiny. Hodiny se hodí do velkých místností, do hal.


Po strhnutí papírku lehce nalepíte kam potřebujete. Ciferník a jednotlivé indexy si nalepíte dle svého vkusu, čímž určíte výsledný průměr hodin. I přes sekundovou ručičku mají velmi tichý cho a tak vás nebudou rušit ani v ložnici. Pro výraz velké nalepovací hodiny jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz.


Sami si navrhněte tvar těchto nástěnných hodin. Podle Vaší fantazie můžete poskládat jednotlivé díly na zeď a vytvořit tak unikátní umělecké dílo. Ke každému nákupu dárek !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.