Tona expert recenze

Ověřený zákazník Prodej nářadí Ověřený zákazník. Zakoupeno v Prodej nářadí . Nástrojárna už dávno nefunguje a jen se tam přebalují sračky z číny, na které se nalepuje značka tona expert a kvalita je tam o ničem. Už se to tu dříve řešilo s já . Napište vlastní recenzi.


Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze.

Naším cílem je co nejvíce Vám usnadnit Vaší práci. Proč nakupovat na ONLINESHOP. Tona inbusy, jedna sada s rovnym koncem, druha s kulickou a neni co resit:) Dobre je mit jeste kvalitni inbusove bity a sroubovak na bity.


Tona již není akorát Tona expert , což je Čína. Jaké máte zkušenosti s Wiha (jsou dost drahé)? Materiál: chrom-vanadová ocel. Zatím zde nejsou žádné recenze.


USAG, MAG TOOLS, VIDMAR.

Nabízíme autobaterie, motobaterie, nabíječky, příslušenství. Ihned k odběru autobaterie 40Ah-110Ah. Odkazy na odborné recenzie. A řeknu Vám, radost s tím pracovat. Kompletné informácie k výberu.


Máme ji sice jen roky, ale bity a ořechy se neojíždějí, račny jedou jak mají, kleště stále ostré atd. Tona Expert , Autobaterie skladem v Ostravě. A to podotákám, že tu máme experty, kterým bych ze svého osobního nářadí nepůjčil ani důlčík.


Buďte první, kdo ohodnotí “klíč OP ráčnový 8mm TONA EXPERT ” Zrušit odpověď na komentář. Zasíláme po ČR do druhého dne. Dále zakoupíte převodový olej, maziva, brzdovou kapalinu či chladící kapalinu, autodoplňky.


Už to nieje čo to bývalo na všetkom sa šetrí. Já mam doma staru golu TONA made in czechoslovakia po otcovi a tá je nezničitelná. Nedávno som kupoval orech TONA - EXPERT či ako sa to teraz volá a potreboval som ubrať trocha z orecha tak som to zaniesol sustružníkovy starý chlap a pyta sa ma čo je to .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.